+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk
TerapiaCena
Výklad osudu20 €
Poradenstvo v oblasti lásky, zdravia, práce a financií20 €
Práca s energiami - Reiki, Arolo, čistenie čakier, harmonizácia tela a duše, odbúranie stresu30 €
Práca s anjelmi, ochranný rituál30 €
Kvantovanie - návrat do pôvodného stavu, materializácia, dematerializácia30 €
Odstránenie negatívnych energií, prekliatia, urieknutia, porobeniaod 30 € do 50 €
Očistenie priestorov od negatívnych energií50 €
EFT - emočná sloboda40 €
Regresná terapia100 €
Číslo účtu: SK51 0200 0000 0021 5772 7557

AKO TO FUNGUJE VO VEŠTIARNI:

  • pracujem osobne / vo veštiarni/ alebo po telefóne
  • ja volám, ja dávam termín
  • platím dane, odvody, nájom
  • nepracujem zadarmo
  • neveštím deťom
  • všetky terapie máte na stránke v sekcii viac, služby
  • nezdvíham mobily / hlavne zahraničné čísla / blokujem
  • objednávať sa treba písomne, SMS, Mesenger
  • na jednu otázku máte videá na stránke
  • keď nepôjde video dám info vo videu, aj na stránke
  • keď nebudem pracovať dám info vo videu, aj na stránke
  • kto nebude akceptovať, že nepracujem a kedy pôjdu videá, blokujem
  • keď príde úhrada bez variabilného symbolu je hneď vrátená
  • účet je SK4402000000004499896958, suma 20 €
  • variabilný symbol je Váš mobil, ak zahraničné číslo tak, aj predvolba

Veštenie z cigánskych kariet

Cigánske karty poznajú odpovede na všetky otázky každodenného života. Dokážu vyjaviť budúcnosť, možnosti a príležitosti, ktoré prináša. Zobrazujú konkrétny obraz, dávajú konkrétne riešenia konkrétnych situácií. Cigánske karty sú ľuďom bližšie než akékoľvek iné karty. Popisujú totiž bežný život, ľudskú povahu, pocity, túžby a nádej. Zobrazujú obrázky každodenného života, osoby, stavy, udalosti. Sú natoľko komplexné, že vedia zodpovedať akúkoľvek otázku.

Regresná terapia

Duša je schopná zapamätať si udalosti, ktoré nás v životoch prežitých v minulosti formovali, priviedli nás do súčasnosti a spôsobujú nám niekedy pocity viny, strach zo smrti, traumatizujúce pocity, fóbie a iné, niekedy nedefinovateľné vnútorné napätia, ktoré sa prejavujú v rovnakých, alebo podobných situáciách. Sú to väzby, neviditeľné putá, ktoré nás vo vedomom stave držia, zväzujú a nevieme analyzovať ich príčinu a ani sa ich bez pochopenia ich podstaty zbaviť. V podvedomí sa ukladajú všetky zážitky, podvedomie je skladišťom rôznych stavov, nedoriešených emocionálnych pnutí.

Práca s energiami

Reiki je tradičná japonská liečebná metóda resp. spôsob relaxácie. Spočíva v uvoľnení zablokovanej „životnej energie“ priložením rúk na 3 až 5 minút na (spravidla oslabené) miesto tela. Ide o jednu z metód energetického liečenia, ktorá vychádza z východných filozofií. Reiki (podobne ako iné metódy) predpokladá existenciu energetických centier tela, tzv. čakier, a dráh – meridiánov. Ak sú čakry vyrovnané a v meridiánoch prúdi energia bez prekážok, je človek zdravý a vitálny.

Prekliatia, urieknutia

Tak ako je možné požehnanie, je možné aj prekliatie, porobenie, urieknutie. A to sa môže udiať nevedome, alebo vedome. Najčastejšími príznakmi, že na vašu osobu, alebo na niekoho z vašich blízkych iný človek uvalil kliatbu sú – dlhodobé psychické vyčerpanie, opakované, či chronické ochorenie / najmä, ak lekári nedokážu nájsť objektívnu príčinu choroby, rozpad vzťahu, dlhodobá únava, nemožnosť spánku, dlhodobé finančné strádanie, časté nehody, časté rodinné tragédie pod.

Kvantovanie

Kvantová terapia je novým druhom liečenia rôznych chorôb a fyzických poškodení tela. Ide o revolučnú metódu v liečbe chorôb. Kvantová terapia je metóda, ktorou sa dostanete do stavu absolútneho pokoja, hlbokej koncentrácie a čistého uvedomenia, v ktorom nastáva liečivý proces.

EFT - emočná sloboda

(Emotional Freedom Techniques) – „techniky emocionálnej slobody“. EFT je alternatívna forma terapie, ktorá v sebe spája tradičné východné liečebné postupy s poznatkami klasickej západnej medicíny. Je to technika uzdravovania emócií, ktorá zároveň dokáže dramaticky zmeniť mnoho fyzických symptómov. Inými slovami je to technika, ktorá Vám pomôže uzdraviť nielen vašu dušu, ale aj telo. Mnohé ochorenia sú posilnené alebo priamo vyvolané naším emocionálnym stavom. Tieto často krát aj dlhoročné ťažkosti s pomocou EFT rapídne ustupujú, a v drvivej väčšine prípadov zmiznú úplne. Dosiahnuté klinické výsledky sú pozoruhodné a zvyčajne dlhotrvajúce.

Očistenie priestorov

Očista priestorov od negatívnej energie či už vo vašom domove, kancelárii, alebo inom pracovisku je základným predpokladom na to, aby ste sa v priestore cítili dobre. Negatívna energia nie je len nejaký vymyslený ezoterický pojem. Je to každodenná realita a nachádza sa v priestore či to viete vedome, alebo nie. Môžete ju cítiť cez vaše pocity tak, že sa v danom priestore necítite pohodlne,niečo vás akoby vyrušuje, ste nervózny, neviete sa sústrediť, bolí vás hlava, ste často chorý, dejú sa v priestore nepredvídané veci, napríklad sa zapne z ničoho nič nejaký prístroj, alebo zrazu niečo spadne či podobné situácie. Preto pre udržanie toku pozitívnej a podpornej energie v priestore je dôležité pravidelné čistenie priestoru, v ktorom sa nachádzate.

Práca s anjelmi

Anjeli vás povedú, ukážu vám cestu, predložia znamenia a presné pokyny. Len ich treba počúvať.Anjeli sa často prihovárajú bez toho, aby im ľudia počúvali. Ľudia zostávajú na mieste a sami sa trápia v nepríjemnej situácii namiesto toho, aby urobili jeden krok a dostali sa tým inam. Anjeli sa usilujú o to, aby sme boli šťastní a prekonali všetky prekážky.

Pin It on Pinterest

Share This