+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Moje meno je Verona.

Som silná osobnosť, z ktorej vyžaruje veľa pozitívnej energie. Už od nepamäti ma zaujímal duchovný svet a biela mágia. Ale nebol priestor alebo tá správna chvíľa, aby som sa tým hlbšie zaoberala. 

Až jedného dňa, keď som sa pohrúžila do kroniky našej rodiny, bol mi jasný pocit, ktorý ma primäl k tomu, aby som neignorovala intuíciu, ktorú som jasne pocítila. 

V kronike som zistila, že moja prababka Františka bola veštica. Veľmi ma to oslovilo, listovala som stranu po strane a dozvedela sa tak mnoho ďalších súvislostí. Ten pocit bol neopísateľný, skvelý, cítila som príval energie, ktorú by som mohla a chcela rozdávať všade navôkol!

Po určitom čase som kontaktovala Dáriu z Trnavy, pretože som sa chcela o sebe dozvedieť viac. Daria mi pri regresnej terapii oznámila, že som v minulom živote bola liečiteľom. Táto správa ma potešila, utvrdila v mojich pocitoch. Neviem prečo, ale musela som to vedieť, niečo vo vnútri ma posúvalo ďalej a ďalej. Neskôr sa Daria stala mojou učiteľkou a ja jej žiačkou. Naučila ma mnoho o duchovnom svete, energiách a podobne. 

Postupne prišiel čas i na vyhľadávanie vhodných kariet pre moju osobnosť. Prirodzene som siahla po takých, aké som videla u prababky na fotografii.

Boli to cigánske karty, pri ktorých mojím telom prešla nádherná energia:  ,,ÁNO TIE SÚ PRE MŇA“.

Začala som veštiť najprv sebe, potom rodine a známym. Ani som sa nenazdala a telefón mi vyzváňal čoraz častejšie. Kontaktovali ma ľudia, ktorých som nikdy nevidela a nepoznala. Prostredníctvom telefónu som im posúvala informácie, ktoré sa neskôr krásne naplnili. Boli to dobré spätné odozvy a samozrejme ma veľmi potešili. Ďakovné správy, ktoré mi chodili, boli pre mň a dobrým znamením. Moja sebadôvera teda ďalej narastala, ale nebolo to ešte úplne to „pravé.“ Vlastne sa učím každým dňom doteraz, každú novú skúsenosť vítam, prijímam výzvy a ďakujem za všetko, čo mi bolo dopriate.

Moja učiteľka Daria ma postupne naučila ovládať toky energie, a práve vtedy prišlo to, po čom som túžila, čo som od Stvoriteľa nepriamo žiadala. Priložením rúk na ľudské telo som dokázala vyliečiť zranené alebo choré miesto! To bolo presne to, o čo som sa celú dobu usilovala! Bolo to neskutočne krásne. Cítila som sa ako v nejakom sciene fiction filme. 

Je to ako dar z nebies. Začala som sa teda naplno venovať profesii, ktorú som mala aj v minulom živote. Každá vyliečená rana, má posúvala ďalej. 

Po určitom čase som sa naučila aj očisťovať priestory. A to už bola tá posledná kvapka, ktorá mohla prísť. Nikdy by som neverila tomu, čo všetko dokážem a aká som silná. Ďakujem Bohu za dary, ktoré som dostala, budem ich aj naďalej s pokorou plne využívať.

Záverom: ,,Keď je žiak pripravený, dostaví sa učiteľ.“  A tak mi do cesty prišli aj iné úžasné dámy, ako Olinka, Monika a Miriam, ktoré ma posunuli ešte ďalej v napĺňaní daného poslania i sna. Aj vďaka ním som v spojení s anjelmi a aktuálne natáčam i videá na výklad s cigánskymi kartami. 

Prababka by bola na mňa hrdá a verím, že sa tam niekde na mňa usmieva…

S láskou v srdci,

Verona

Pin It on Pinterest

Share This