+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie barana na rok 2018.

Tento rok baranom praje v oblastí lásky. Ešte stále môžete stretnúť novú lásku, hlavne začiatkom roka. Staré vystrieda niečo nové. Nezadaným ide vzťah do života. Idete riešiť úradné záležitostí, ktoré nepôjdu tak, ako by ste chceli. Dlho trvajúci proces.

Dostanete správu, že staršia žena z rodiny /mama, svokra/ má zdravotné problémy, možný pobyt v nemocnici. Stav sa stabilizuje, ale ju to bude stáť peniaze – lieky dlhodobo. Budete riešiť rodinné problémy, najmä hádky, konflikty so ženami. Tieto ženy vás chcú o niečo obrať. Ukazujú sa ako zlodejky.

Vraví sa, že láska a objatie lieči a to bude aj vo vašom prípade. Keď budete šťastní budete rozkvitať a bude sa vám dariť vo všetkých oblastiach, ako je láska, práca, peniaze i zdravie. Budete si priťahovať len to naj. V práci veľmi dobré a pokojné obdobie, ukazuje sa tu aj zmena k lepšiemu, možný postup alebo lepšia práca s lepším finančným ohodnotením. Tí, ktorí nemajú prácu, si ju v tom to roku nájdu.

Dajte pozor, už dlhšiu dobu máte pri sebe nepriateľa, je to žena. Táto žena sa ukazovala ako dobrá priateľka, kolegyňa a pod., ale realita je iná. „Bodla vám dýku do chrbta“ alebo ju „bodne“ v krátkom čase. Budete sa kvôli tomu trápiť.

Ide vám aj nečakaný výdaj v tomto roku a nie jeden, ale zvládnete to. Porozmýšľajte, či potrebujete k životu niektoré veci, na ktoré dáte peniaze. Po čase budete vravieť, že ste si to nemuseli kúpiť. Určité financie bude treba investovať aj do detí a nebude ich málo. Ale ako vždy si poradíte, nájdete riešenie. To riešenie sa ukazuje u rodičov /svokrovcov, aj keď je vám to proti srsti.

Máte tu aj nejaké behanie po lekároch, vyšetrenia, ale všetko dopadne dobre. Väčšie starosti tu vychádzajú so zdravotnými problémami synov, ak máte. V tomto roku tu máte aj pozvanie na svadbu cez ženu, kde bude veľmi dobrá zábava.

Veľký pozor na kúpu alebo predaj nejakej veci, ukazuje sa, že to nie je dobrý obchod, máte tu stratu. Poriadne si prečítajte zmluvy, kým niečo podpíšete.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na úradné záležitostí
  • Stratu pri peniazoch – zbytočne výdaje
  • Na zdravotné problémy syna
  • Na svoje zdravie

 

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Zmenu v láske
  • Dovolenku
  • Zmenu v práci k lepšiemu

 

LÁSKA

V láske vám ide zmena, ale zmena k lepšeniu. Máte tu šťastie, vyrovnanosť, spokojnosť. Ako keby staré vymenilo niečo nové lepšie, krajšie. Ide vám krásne obdobie, ktoré je bohaté na lásku a emócie. Aj v širšom rodinnom kruhu sa vyriešia problémy a zmenia sa na pokoj, harmóniu.

V ostatných oblastiach napredujete. Nebojte sa zmien, ktoré prináša tento rok. Sú to pre vás veľmi pozitívne zmeny, či v láske, v práci alebo vo financiách.

ZDRAVIE

Ukazuje sa tu problém s krvou, ktorá sa prejaví najmä ako akné na tvári. Začnite piť min 3 mesiace cviklovú šťavu na prečistenie krvi v celom tele. Máte oslabenú imunitu, môže ísť o časté prechladnutie. Dôležitý je pre vás vitamín C počas celého roka. Pozor, čo spapáte, zaťaženie žalúdka, časté bolesti, pálenie záhy. Prospelo by vám celkom zmeniť životosprávu. V tomto roku sa znova ukazujú aj dedičné choroby po predkoch. Ide o dlhotrvajúce zdravotné problémy, ale zvládnete to.

PENIAZE

Peňazí vo vašom prípade nie je nikdy veľa. Ale nesťažujte sa. Nie ste na tom až tak zle, a tak to bude aj tento rok. Aj keď prídu nečakané výdaje, vždy nájdete riešenie. A keď príde niečo navyše, zase si doprajete. Máte tu možnosť výhry, ale nie je to veľká suma. Poteší. Budete plánovať dovolenku a aj sa podarí. Vhodný čas u vás je pred sezónou.

Čo radia cigánske karty baranom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Rok je stvorený na lásku. Tu vám kvitnú kvety šťastia. Vážte si rodinu, priateľov. Dajte im najavo, že ich máte radi, že sa spolu s nimi dobre cítite a vymýšľajte spoločné programy. Prejavte navonok svoje pocity, ako vám je s nimi fajn.

Karta Lásky na rok 2018 je „ZMENA“ táto karta prezentuje veľkú zmenu vo vašom živote. Zmeny prinesú väčšie istoty a pohodu vo vzťahu. Ak už máte partnera, môžete počítať s upevnením vzťahu. Pokiaľ vzťah nemáte, môžete si byť istí, že sa tento stav zmení.

Karta Anjela na rok 2018 je „ZÁZRAKY“práve teraz sa okolo vás dejú zázraky. Začnite si ich všímať a zažijete ich ešte viac.

Odkaz od anjelov – Očakávajte zázrak. Sme s vami!

Životná cesta – zostaňte verní starej dobrej tradícií, či už v maličkostiach, ako napr. pri varení, no najmä pri interakcii s ľuďmi, v práci alebo v súkromí s priateľmi. Tu nemôžete pochybiť a dočkáte sa úspechu.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Stanovte si cieľ
  • Vyplačte sa
  • Uvedomte si svoje priority

Čo bude pre baranov „naj“ v roku 2018 – dôležitá cesta v tomto roku.

Čo Vám môže znepríjemňovať rok 2018budete často nevyrovnaní.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Baran je základné znamenie. Prislúchajúci orgán – hlava, tvár, oči, nervy. Najlepší deň v týždni je utorok a noc z piatka na sobotu. Páči sa vám červená farba. Ochranný amulet je zafír, strom na dobitie energie je dub, rastlina aloe.

 S láskou v srdci Verona 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)