+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Znamenie VODNÁR

Všeobecná charakteristika:

Ste pevné znamenie – lýtka. Najlepší deň v .týždni je .pre Vás sobota a noc zo utorok na stredu. Páči sa Vám modrá farba. Ochranný amulet pre Vás je kryštál, strom na dobitie energie je moruša, rastlina nevädza.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Rok nových začiatkov, vážnych a náročných zmien vášho života . S niečím musíte v tomto roku skoncovať aby ste sa pohli ďalej. Už viete čo vás dlhodobo trápi a treba tu urobiť zmenu, uvoľniť energie a pocítite to sami na sebe. V tomto roku vás budú stále doháňať dlhodobé, pretrvávajúce staré negatívne záležitosti , ktoré ste už prežili ale nemáte to v sebe, v duše uzatvorené. Tu treba odpustiť a potom sa to aj u vás bude ľahšie uzatvárať. Uvoľníte sa, dôverujte v prvom rade sami sebe a svojím rozhodnutiam , svojmu životu a nechajte v tomto roku veci plynúť samo od seba žite v daný okamih, danú prítomnosť. Nie raz sa to bude týkať aj ohľadom zdravia. Tu budete dosť oslabený či po psychickej ale aj po fyzickej stránke čo sa vám odzrkadlí na niektorých chorobách. Podporte všeobecne  imunitu a časté prechádzky do prírody vám prospejú.

Nie raz vás potrápia v tomto roku problémy, hádky a to hlavne v rodine. Nie raz budete mať aj pocit že sa vy musíte podriadiť partnerovi či rodinným príslušníkom. Aj v manželskom, partnerskom vzťahu budete nie raz mať nevyvážený vzťah. Všetko dusíte v sebe a preto sa to odzrkadlí na uzdraví. Hovorte si po čas celého roka že aj ,, PO BÚRKE VÍDE SLNIEČKO,,.

Vo svojej podstate ste veľmi dobrý a trpezlivý kde na to nie raz v tomto roku doplatíte. Preto ani tento rok sa nejako extra nebudete zaoberať zmenami v manželskom, partnerskom vzťahu ako aj v rodinných záležitostiach.

V tomto roku vám pôjde ľahšie sa zamerať sami na seba, na svoje srdce dušu . Odblokujte čo máte v sebe, s čím sa neviete pohnúť ďalej. Začnite si plniť to po čom srdiečko túži , vráťte sa k tomu čo ste prestali vykonávať pred pár rokmi do zadu. Vy ste v tomto roku dôležitý, vaša pohoda, spokojnosť. Uvoľnite sa v prvom rade, nalaďte sa pozitívne a nejaká zmena určite príde. Trpezlivosti máte na to dosť.

Dostanete niekoľko lákavých ponúk, či v pracovnej oblasti alebo v citovej, a keď sa zbavíte strach a niečo aj risknete , rozhodnete sa rýchlo bez rozmýšľania, úspech, šťastie vás neminie.

Máte si dopriať aj dostatok spánku, ktorá vás dobíja. Často ponúkate pomocnú ruku, hlavne blízkym, a tu sa máte naučiť rozlíšiť kto tu pomoc potrebuje naozaj a kto len využíva a vďaky sa nedočkáte. Tu je dobre použiť , vnímať a počúvať hlavne vašu intuíciu. Tá vám bude nápomocná po celý rok ale ju ešte nepočúvate a neriadite sa ňou. Ideálny rok na prácu, spoznávanie vašej intuíciu. Obľubujete spoločnosť a tento rok nebudete mať núdzu či o rodinné stretnutia alebo firemné akcie.  Ak chcete niečo získať, alebo mať šťastie vo výhre, tipovaní , tak to robte len v sobotu. To je pre vás šťastný deň. Nešťastný deň je pondelok, nič vtedy neriešte , nepodpisujte . Vtedy zavadziate sami sebe.

 

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na minulosť
  • Na stagnáciu
  • Na rodinné záležitosti
  • Na zdravie
  • Na pondelky

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Intuícia
  • Posun v práci
  • Dovolenka
  • Svoje JA
  • Uzavretie niečoho
  • Láska
  • Sobota

 

PENIAZE

Sebavedomie a optimizmus vás bude v tomto roku posúvať aj v pracovnej oblasti. Tu tiež ak ste nespokojný, príde niečo nové, lepšie. Dobrá povesť, dobré nápady vám tento rok prihrajú radikálny posun v pracovnej oblasti do predu. Či to bude v súčasnej práci alebo úplne niečo nové, ukáže čas. Stojíte si za svojím, nehovoríte do vetra a plníte na čom sa dohodnete. Toto je pre vás výhoda na dosiahnutie niečo v kariérnom raste.

Bankový účet ale stále nebude tak ako by ste to chceli, ale dostanete to čo potrebujete aby ste si dopriali a aj kúpili po čom srdiečko zatúži. Dovolenky sa v tomto roku ale nevzdáte .

 

LÁSKA

Vo vzťahu vám idú závažné zmeny a sú pre vás dosť dôležité. Aj keď nie rady riešite rodinné problémy , tak sa vám všetko ukladá na duši, srdci. Vy ste tí ktorý sa nie raz prispôsobujú partnerovi, rodine, aby ste mali pokoj ale srdce, duša potichučky plače. Tu tiež v prvom rade myslíte konečne na seba a začnite počúvať vašu intuíciu. Idú zmeny ak sa nebudete báť k dobrému pre vás. Dajte šancu všetkému a všetkým ktorý bude mať tento rok o vás záujem.  Nezadaní nebudete mať núdzu o nápadníkov v tomto roku . So zbližovaním máte troška problém , ale treba zahodiť zábrany aby vám láska neušla.  Ak dáte šancu rozvedenému splní sa vám šťastie o krásnej romantickej láske , kde si môžete tvoriť novú rodinu.

 

ZDRAVIE

Stres, dlhodobé trápenia sa vám ukladá do imunity ktorú treba všeobecne podporiť. Aj zápal v tele treba dať do stavu stabilizácie. Veľa zdravotných problémov si prenášate z minulosti, dlhodobé trápenia a tento rok niektoré sa môžu uzdraviť alebo pohnú k lepšiemu. Ak máte dedičné tvorba kŕčové žily , môžu byť aj vnútorne dosť vás potrápia. Pocítite to v lýtkach. Neseďte dlho , pozor na krížovú oblasť a aj dlhodobé státie, hlavne v práci vám dosť pomôžu zdravotné pančuchy, ponožky. Pozor aj na konzumáciu mäsa ,hlavne muži, pocítite to v žalúdku, trávenie. Prechádzky prírodou vás prevetrajú, odbúrajú stres a negatívne energie , treba si ich často dopriať. Aj pitie bylinkových čajov vám prospeje na žalúdok a aj dobré sú čerstvo vylisované zeleninové šťavy. Pozor na chrup.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Neriešte peniaze, z hora vám prídu toľko koľko potrebujete. Venujte sa viacej vašej rodine, prežívajte každý okamih na plno. Tešte sa aj z maličkosti a hlavne vy ste dôležitý. Keď vy budete spokojný , tak aj všetci vaši blízky budú tiež.

 

Karta Lásky na rok 2022 je : LÁSKA – jedným z najkrajších prejavov lásky je romantika. Sú to nezabudnuteľné chvíle , ku ktorým sa človek veľmi rád v myšlienkach vracia a preto sa mu uchovávajú v pamäti. Krásne romantické večere s milovanou osobou vás napĺňajú láskou spokojnosťou. S láskou v srdci veľa dosiahnete, dokážete.

 

Karta Anjela na rok 2022 je: PRIATEĹSTVO – dochádza k zmenám aj v tejto oblasti. Buďte s láskou v srdci úprimný k sebe a aj priateľom a vážte toho aké dobré priateľské vzťahy majú blahodarné účinky pre vás.  Ktorý od vás odídu , netrápiť sa pre nich. Ku šťastiu vás stačí malá hŕstka dobrých priateľov.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: JE TU NIEČO LEPŠIEHO: Nebesá majú pre vás niečo pripravené. Opýtajte sa sami seba o čo ste žiadali a to vám bude dopriate.

 

Životná cesta – ešte sa z maličkosti. Aj v malých veciach je láska, krása ktorú môžete šíriť a rozdávať vo svojom okolí.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Zastavte sa a doprajte si odpočinok, spánok
  • Chráňte svoj drahocenný čas a energiu
  • Neurobiť niekedy nič je pre vás to najlepšie
  • So svojimi vnútornými darmi sa podeľte s okolitým svetom

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 –  vaša intuícia, ak sa ju naučíte počúvať, používať , váš život sa dosť pohne do predu.

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 –  minulosť, problémy z minulosti ktoré si z roka na rok prenášate so sebou.

 

Odkaz od víl z lesa:   Myslíte v prvom rade na seba.

 

Čísla úspechu, finančného zisku: 1,5,7,10, 12,17,18,23,44

 

Ochranný amulet na rok 2022: JANTÁR –    je dobrým pomocníkom človeka vo všetkých životných situáciách

pozitívne ovplyvňuje našu fyzickú pohodu a úspech v každej našej činnosti

zaisťuje úspech v podnikaní

nositeľovi daruje dôveru v sebaliečenie

zbavuje strachu, ktorý znemožňuje sebarealizáciu

očisťuje organizmus

prebúdza vo vás radosť a energiu

vo svete Orientu sa jantár používa k prehĺbeniu meditácie a dobre slúži aj jasnovidcom

pomáha správne sa rozhodnúť

harmonizuje

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

 

S láskou v srdci Verona   

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)