+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Znamenie Váhy

Všeobecná charakteristika:

Ste základné znamenie. Prislúchajúci orgán – obličky, kríže, slabiny. Najlepší deň v .týždni je .pre Vás piatok a noc z pondelka na utorok. Páči sa Vám žltá, zelená  farba. Ochranný amulet pre Vás je opál , strom na dobitie energie je breza, kvet kosatec, rastlina aloe.

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Rok kde budete stať na životnej križovatke. Niečo môžete získať ale aj o niečo môžete prísť. Bude sa vám veľmi dariť po finančnej stránke. Tu si dosť polepšíte a konečne si užijete po čom túžite. Nové auto vás len naštartuje k dosiahnutiu ďalších cieľov a na dobrej dovolenke si premyslíte čo a ako idem ďalej. Ako keby peniaze boli pre vás hnací motor v tomto roku.

Ale pozor. Ako získate, môžete aj rýchlo o ne prísť. Veľmi zvážte ako naložíte s financiami, zlodej pri vás. Pozor aj na požičanie, už ich viac neuvidíte, hlavne keď vám príde výhra.

Samota vás bude desiť a tak sa nie raz dostanete do stretnutia aj s falošnými ľuďmi okolo vás.  Aj keď si hneď neuvedomíte že je zle, časom pochopíte. Hlavne ženské pokolenie bude robiť problémy a dajú vám značne pocítiť že nie ste vítaní. Ste dosť citlivé povahy a budete dosť ťažko prežívať faloš a aj samotu v tomto roku. Budete sa snažiť každému vyhovieť, ale za ,, dobrotu na žobrotu,,  a v konečnom dôsledku doplatíte na to len vy. Potom oslabená psychika a oči pre plač.

Láska a domov je vašim bezpečným útočiskom a nie raz si to v tomto roku uvedomíte. Zatvorením dverí na bývaní za vami, ako keby všetko trápenie a smútok ste nechali pred nimi. Odpadne vám kameň z duše. Túžite po láske a v tomto roku budete mať pocit že je jej málo. Budete nie raz v pokušení aby ste pocítili, že niekomu na vás záleží.  Ale pokiaľ nebudete mať radi sami seba tak sa toho nedočkáte.

Tento rok je ideálny a splnenie si sna, toho čo chcem, čo chcem dokázať. Dostatok financií vám veľa pomôže na dosiahnutie cieľov. Nemáte len rozprávať, ale konečne začnite aj jednať. Skutky sú pre vás podstatné.

Niektoré priateľstvá vás v tomto roku sklamú, ale netreba sa kvôli tomu trápiť. Odovzdali ste si čo ste mali a vaše cesty sa rozchádzajú. Odpustite, zaželajte nech sa im darí, vám sa to vráti dvojnásobne. Všetko beriete dosť vážne a nezaškodí vám sa raz za čas odviazať. Vymení sa vám tak negatívna energia.

Spokojným a šťastným dnom je pre vás piatok . Nie dobrý dňom je pre vás nedeľa, a ako sa v piatok zabávate ,tak v nedeľu plačete. V nedeľu máte oddychovať, nemáte chodiť po obchodoch, budete okradnutí. V nedeľu nepite ani alkohol, nesadne vám.

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na peniaze
  • Na neprajníkov
  • Na prácu
  • Na faloš
  • Na ženy
  • Na samotu

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Koníček
  • Práca
  • Pokušenie
  • Peniaze
  • Nové auto
  • Výhra
  • Odviazať sa

PENIAZE

Šľachtí vás dôkladnosť , pracovitosť a aj bohaté skúsenosti pre povolanie ktoré vykonávate. Skôr ako sa pustíte do práce , všetko si dôkladne zistíte, preštudujete aby ste dosiahli naj výsledok. Táto húževnatosť z vás robí serióznych a zdatných  pracovníkov, čo dosť bije do očí . Väčšinou správne odhadnete na koho a čo si máte dať v práci pozor a tento rok sa nimi nebudete nejako zaoberať.   Faloš, pretvárku nezmeníte a aj tak si urobíte prácu tak ako vy najlepšie viete. Ale v kútiku duše čakáte na pochvalu alebo na uznanie. Nezamestnaní to nebudú mať ľahké. Nenájdete to čo by ste chceli, a keď sa začne zmenšovať úspora, budete nútení zobrať čo vám bude ponúknuté. Ukazuje sa aj práca v zahraničí , kde si pekne zarobíte.

LÁSKA

Aj keď domov, manželstvo je vaše bezpečné útočisko, máte pocit že vám chýba láska, objatie. Aj keď vaša polovička sa snaží vám dať aj modré z neba , aj tak ste nespokojní. Tu je dôležite si uvedomiť , že vy len beriete a beriete a prestali ste dávať. Budete ako v siedmom nebi , keď vám dá niekto mladší pocítiť že má o vás záujem. Ako keby vám to zdvihlo v sebavedomie. Opätovné city budete pociťovať u detí, súrodencov či kamarátov/ ky. Rodinné vzťahy ostávajú na bode mrazu, to dobre aj viete a nebudete sa snažiť to nejako zmeniť. Poteší vás dieťa do rodiny, chlapček .  Nezadaní ,vám zamotá hlavu bývalá láska. Po náhodnom stretnutí , začnú schôdzky .Dotyčný/ ná  sa zmenili k lepšiemu, ale vy sa nesnažte vývoj urýchliť.  Vypomstí sa to.

ZDRAVIE

Vonkajší výzor, pokožka je pre vás dosť dôležitý. Na tvári sa vám začnú tvoriť nejaké bradavice, čo vás bude dosť trápiť. Má na tom zásluhu zmena hormónov. Pomôže propolis. V jarnom období pozor na alergie, senné nádchy. Pozor na prechladnutie. Nohy v teple, potom sú húlostivé obličky, kríže, slabiny. Dosť často vás potrápi aj močový mechúr a už s tím budete mať aj po ďalšie roky problém.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Snažte sa svoje výkony vyvažovať , vďaka tomu sa zbavíte nesplnených   úloh a prestanú vám pribúdať.

Karta Lásky na rok 2022 je :Žiarlivosť  – vám môže nie raz pokaziť pekné obdobie v láske. Pozor na pokušenie, kde na žiarlivosť môžete doplatiť. Nezadaní sa zamyslite či vaše vzťahy nestroskotali na žiarlivosti a skúste s tým niečo spraviť. Nebudete mať núdzu o lásku, ale ako keby ste čakali na to správne. Nedočkáte sa.

Karta Anjela na rok 2022 je: MEDITÁCIA      –  tu si ukludníte svoju myseľ, tu sa dozviete odpovede čo zrovná potrebuje. Najvhodnejšia je pre vás ráno , min 5 minút

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Čakajte  –   vaše problémy si budú vyžadovať vašu trpezlivosť.  Vesmír ešte potrebuje nejaký čas , aby všetko do seba zapadlo a vy to pochopíte.

Životná cesta – Veriť sami sebe. Dokázať v prvom rade sebe že sa mám rád/a aký sme . Nikto nie je dokonalý.

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Po každej búrke prichádza nový začiatok
  • Podajte len tak pomocnú ruku kto to potrebuje
  • Vážte si sami seba
  • Prejavte svoju tvorivosť

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 – pocit ,že ste stále žiadaní vám vyčarí úsmev na perách , uvoľnite sa a pocítite príval spokojnosti .

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – kolegyne/ via, dosť často vám dajú pocítiť že ste nafúkaný

 

Odkaz od víl z lesa:   POKOJNÁ MYSEĽ- určite si svoju najväčšiu prioritu . Sľúbte si , že spravíte všetko preto aby vaša myseľ mala pozitívne myšlienky a myslela len na to čo chcem ešte dosiahnuť.

 

Čísla úspechu, finančného zisku:2,3,5,6,10,15,23,27,31

 

Ochranný amulet na rok 2022:  Tyrkys-  je najúčinnejší liečivý kryštál. Prináša zotavenie ducha i pohodu tela. Jedná sa o ochranný kameň používaný odnepamäti na amulety. Údajne dokáže zmeniť aj farbu, aby svojho majiteľa varoval pred nebezpečenstvom nevery. Umožňuje duchovné naladenie a zlepšuje komunikáciu medzi hmotným a duchovným svetom. Položený na tretie oko zvyšuje schopnosť intuície a uľahčuje meditáciu. Umiestnený na krčnej čakre sníma staré prísahy, sľuby, zákazy a obmedzenia zo svojho majiteľa. Umožňuje duši, aby sa opätovne prejavila vo svojej skutočnej podobe. Skúma minulé životy a ukazuje, ako sa stále ďalej a ďalej odvíja vytváranie vášho „osudu“ a nakoľko je tento osud závislý na všetkom, čoho sa v ktoromkoľvek okamihu dopustíte.

Tyrkys je očistný kameň. Rozptyľuje negatívnu energiu a odstraňuje elektromagnetický smog.

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

S láskou v srdci Verona     

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)