+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Znamenie Strelec

Všeobecná charakteristika:

Ste pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – stehná, boky, hrdlo .Najlepší deň v .týždni je .pre Vás štvrtok a noc z nedele na pondelok. Páči sa modrá, zelená  farba. Ochranný amulet pre Vás je ametyst, strom na dobitie energie je javor, kvet klinček, rastlina šalvia.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Náročný rok. Do čoho sa pustíte bude vydreté a nie raz budete mať pocit že máte nepriateľa ktorý vám nepraje. Jedine nezadaný strelci majú šťastie v láske, ktorá môže skončiť svadbou. Všetky možnosti budete chcieť vyskúšať aby sa vám niečo podarilo, a aby vám aj náhodou tá pravá príležitosť neunikla , ale skončí to zmätkami. Kým si uvedomíte čo je pre vás hlavné, tak vám to ujde. Viera a nádej je to čoho sa máte tomto roku držať.  Nie každý rok je ružový a  musí byť aj čierny ako je u vás. Ak sa k tomu postavíte nad vecou, pohnete sa ďalej. Aj s úsmevom na perách si nespôsobíte stres.

Cestovanie je vaša celoživotná vášeň, ale tento rok radšej seďte doma. Pokuty, kontroly a aj zlodej vás neminie. Aj do predu platenie záloh si veľmi dobre premyslíte. Škoda finančná obrovská .Kurióznym spôsobom spoznáte nových priateľov, ktorý vám podajú pomocnú ruku a budete na to spoločne spomínať po dlhé roky. Ale váš strážny anjel bude vždy pri vás stáť.

Málo kto sa vo vás vyzná a tento rok ani vy sami v sebe. Budete stále ako na hojdačke a nie raz nebudete vedieť čo vlastne chcete. Samy sebe budete zavadzať a aj sami sebe budete liez na nervy. Nestresujte, nastavte sa že to dám a idete ďalej. Športujte, choďte do fitka ale aj na pivo / káva/ kde sa vyventilujete. Nesnažte sa hádzať vinu na rodinných príslušníkov, len zhoršíte situáciu doma. Aj tak majú pocit že už chodia po špičkách.

Nekričte, nevyčítajte , ale v klude viac vyriešite. Pozor na nepriateľa vo vašej blízkosti, ktorý sa bude snažiť vám niečo zobrať. Nehovorte o svojich plánoch do budúcna, ukradne vám ich a ešte aj z toho vyťaží on. Noste pre ochranu niečo proti urieknutiu. Či ochranný amulet, kameň, náramok, vám duša dá sama znamenie.  Vaša snaha robiť dobré pre druhých , nemusí byť v skutočnosti dobrá.

Zamyslite sa čo naozaj potrebujete a hľadajte vnútorný pokoj. Nedajte sa zatiahnuť do konfliktov v práci, snažte sa byť nestranní a nepodržať stranu nikomu. Nechajte veciam voľný priebeh , ony sa samé časom upracú ako majú byť. Dobrá kniha bude vaším dobrým spoločníkom po večeroch. Nezaškodí sa vám aj niečomu venovať.

Najväčší úspech dosiahnete vo štvrtok. V utorok sa musíte premáhať aby ste sa čo len usmiali a nie ešte dačo robili.

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na vzťah
  • Na neprajníkov
  • Sami na seba
  • Na faloš
  • Na kontroly
  • Na zlodejov
  • Na pokuty
  • Vlastne na všetko

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Dobrá kniha
  • Niečomu sa venovať
  • Komunikácia
  • Nezadaní svadba, dieťa
  • Amulet

PENIAZE

Máte všestranné záujmy, ľahko sa učíte nové veci ale ste netrpezliví a to vám v práci robí dosť problémy. Svojou povrchnosťou nie raz spôsobujete chaos a kolegovia/ne potom majú narušené svoje celodenné návyky. S humorom a veľkorysosťou tento rok každého udobríte a idete ďalej. Ale takéto dni v práci bude až až. Výhodné je tento tok založiť si sporiaci účet a keď aj po troške si odkladať niečo. Konečne si potom kúpite vytúženú vec. Nežiadajte o zvýšenie platu, neuspejete.   Nezamestnaní medzi príbuznými a kamarátmi nehľadajte pomoc, neuspejete.  Vy sami musíte vynaložiť energiu na prácu ktorú chcete.

LÁSKA

Pokiaľ nemáte rovnováhu vo všetkých oblastiach, tak to ani doma nejde. Vaši blízky majú pocit že musia popri vás chodiť po špičkách alebo že sú zatvorení v klietke. Ak sa budete tak veľmi snažiť o vybudovanie dokonalého hniezda,  budú medzi vami hádky a tie vám to  vždy pokazia . Doprajte im viac voľnosti a bude vám spolu báječné. Možný prírastok do vzťahu ,ak to obaja chcete.  Nezadaní vám budú vyzváňať svadobné zvony a nový človiečik do rodiny.

ZDRAVIE

Počasie u vás hrá veľkú rolu. Keď svieti slnko máte kopec energie, keď prší nič nejde podľa vás. Priťahujete aj nehody.  Zaspávajte a vstávajte tú istú hodiny a potrpte si na kvalitné matrace. Chrbát sa vám poďakuje. Aj keď  dlho sedíte hneď to cítite na šije a na krížoch. Prikladaním suchého tepla si to celé uvoľníte.   Prospeje vám hobby, ktoré vás baví a zamestnáte si hlavu, mozog. Prechádzky prírodou sú balzam na vaše vytočené nervy.

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Kľúčom k pohode, radosti zo života i krásnemu vzhľadu je pre vás dôležitý spánok .

Karta Lásky na rok 2022 je :Osudový partner   – aj keď máte pri sebe osudového partnera/ ku , nesnažte sa im vo všetkom vyhovieť. Nedýchajte aj za nich, ale doprajte im ukázať vám že aj ony niečo vedia. Nezabudnite ich potom za to pochváliť.  Nezadaní ide vám osudoví partner/ka , kde to skončí svadbou. Tešte sa !

Karta Anjela na rok 2022 je: Štúdium – dobrá kniha, hobby, štúdium na pochmúrne večere bude vaším dobrým priateľom.

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Ste pripravení –   ste pripravení ísť do predu a prijať všetko tak ako je. Je načase robiť to , čo považujete za správne.

Životná cesta – Vaša prosperita závisí aj od toho , či si k ruke vyberie schopných ľudí, ktorí vám k tomu značne pomôžu.

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Radosť žije aj v malých maličkostiach
  • Ak necítite jednoznačne ÁNO, tak ti je potom nie
  • Uvedomte si svoje priority
  • Chráňte si svoj čas a aj energiu

Čo bude pre vás naj v roku 2022 – prechádzky prírodou – balzam na dušu, srdce , hlavu a aj nervy.

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – nepriateľ ktorý sa bude snažiť dostať vás na kolena a ešte sa bude z toho vyťešovať.

Odkaz od víl z lesa:   NADHĽAD –  keď vás niečo trápi , často sa vám stáva že riešenie ako keby vám unikalo. Pozrite sa na svoju situáciu z nadhľadu  a možno nájdete nové východisko.

Čísla úspechu, finančného zisku:1,5,610,13,28,32,56

Ochranný amulet na rok 2022:  AMETYST – ochranný kameň, používaný proti urieknutiu. Vnáša stabilitu a harmóniu do vzťahov,    dodáva vám dôveru v život,

ametyst ukludňuje, rozpúšťa strach, starosti a zlosť

pomáha proti opitosti

vnáša rovnováhu do vzťahu medzi mužom a ženou, ich milostný život robí harmonickým

vyjasňuje videnie, sny a budúcnosť

učí nás pokore a súcitu

napomáha intuícií a meditácií

pomáha nájsť vyšší zmysel života

pomáha uskutočniť naše vízie

prináša kreatívne nápady

podporuje vo vás lásku, nezištnosť, obetavosť a túžbu pomáhať

pomáha zbaviť sa nepríjemných závislostí

premieňa negatívne emócie a správanie na dobro, múdrosť a lásku

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

S láskou v srdci Verona  🙂

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)