+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Znamenie Škorpión

Všeobecná charakteristika:

Ste pevné znamenie. Prislúchajúci orgán – pohlavné orgány, konečník, žlčník. Najlepší deň v .týždni je .pre Vás utorka noc z piatka na sobotu. Páči sa Vám červená  farba. Ochranný amulet pre Vás je opál , strom na dobitie energie je buk, kvet encián.

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Kľudný rok , žiadne zvláštne zmeny vo vašom živote. To čo ste dosiahli máte stabilné, čo ste uzavreli v minulom roku je už raz a navždy uzavreté. Doprajte si slobodu a konečne začnite si plniť svoje sny. To čo ste dali bokom, môžete tento rok kľudne oživiť. Ak ste si doteraz neporiešili vzťah, manželstvo, tak vás to doženie. Nevyhnete sa tomu a budete sa musieť postaviť zočí voči ,čo ďalej. Na rovinu si pohovorte s partnerom a ak vám ešte záležím na vzťahu, kľudne vyhľadajte aj odbornú pomoc. Ale dobre si premyslite, či to naozaj ešte chcete.

Budete mať nejaké plány, ale moc sa vám ich nepodarí uskutočniť. Úsilie ktoré budete do toho dávať, vide na zmar a ostanú vám negatívne myšlienky. Vy si už konečne uvedomíte čo chcete ešte od života a v oblasti lásky  konajte. Nežijete ale prežívate. Zabudli ste na seba a stále riešite rodinné problémy. Stopnite sa . Povedzte si, že stačilo. Ťahá vás to dole a ste potom dosť nervózny.

Negatívne emócie vám narušujú pokoj na duši .Budete ako vulkán. Energia z vás vytryskne, emócie začnú vybuchovať a niekedy okolo seba spôsobíte poriadnu spúšť. Ale aj tak doplatíte na to len vy. Deti sú pre vás poklad a nedáte na ne dopustiť aj keď vás nie raz v tomto roku sklamú a si uvedomíte že robíte zle rozhodnutia. Budete mať dosť  málo času na priateľov, kde vám to nie raz budú vyčítať.

Zmeny v ich životoch vás troška zamrzia že ste neboli pri nich ,keď vás potrebovali , a skúste to napraviť.  Práca a financie sú pre vás hnací motor.  Viete zarobiť, dopriať si a preto zažijete nie jednu dovolenku. Relax, oddych vám tam prospeje ale stále to nebude podľa vašich predstáv. Vždy sa nájde niekto , kto vám to pokazí. Vyťažte z toho max., oddych potrebujete.

Máte v sebe niečo duchovné, kde keď ste ešte nezačali po tom pátrať, skúmať, začnite. Môžete nie raz pomoc druhým, ale pozor aby nastala rovnováha medzi dávaním a braním. Uškodí vám to ak to tak nebude. Máte v ceste niekoho, kto vám otvorí dvere v tejto oblastí a po čase sa z vás stanú dobrí priatelia. Počúvajte intuíciu, máte ju dobre vycibrenú, a nie raz vás ochráni pred nepríjemnosťami .Netrápte sa , že máte pocit samoty,  iný vás nechápu a nesnažte sa im to aj vysvetliť. Načo. Často budete cítiť aj faloš, pretvárky od žien, ktoré sa vám dokážu milo usmievať do tváre , ale popri tom už ich myšlienkové pochody fungujú ako vám ublížiť. Noste na ruby ľavú ponožku stále alebo kúpte si kameň na ochranu.

Utorok je pre vás dňom pracovných úspechov a aj finančnej  výhry. Štvrtok je pre vás krutí, kde následky neprajnosti, môžete pocítiť až cez víkend.

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na vzťah
  • Na neprajníkov
  • Na samotu
  • Na faloš
  • Na ženy
  • Na rodinu

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Duchovná cesta
  • Práca
  • Stabilita
  • Peniaze
  • Spriaznená duša
  • Intuícia

PENIAZE

Ste vorkoholici a idete si za svojím cieľom. Aj v podnikaní sa vám darí. Do rizík sa púšťate veľkou vierou a chuťou, a veríte tomu že to dobre dopadne. Nevzdávate sa. Máte nadanie zrovná byť tam kde sa deje niečo nové a tak získavate nové zákazky. Tento rok nebude núdza o prácu, ktorá je stabilná a len budete napredovať. Pripravte sa na rušný spoločenský život, firemné akcie, služobné cesty. Možný kariérny postup. Berte to. Nezamestnaní to môžu skúsiť v podnikaní, bude sa vám dariť. Aj o pracovné ponuky nebudete mať núdzu, budete jedno zo znamení ktoré si bude vyberať prácu.

LÁSKA

Nebaví vás to už doma. Stále sa točíte a točíte a ako keby vás nechápali. Idete robiť zmeny, prídete na to čo chcete a podľa toho budete konať. Ale dôležité je či to myslíte vážne a nenecháte sa zmanipulovať od partnera/ky . Chvíľu bude dobre , ale potom ste tam kde ste boli. Keď to nebudete riešiť, ide vám románik , kde sa vám úplne otvoria oči , o čom je váš život.   Nezadaní nebudú mať núdzu o milostné romániky, ale vy chcete a očakávate niečo iné. Ste dosť dominantný a nie tak ľahko niekoho získate aby bol nad vami.

ZDRAVIE

Spoliehate sa  na to , že ste odolní a vitálny. Nie raz idete až na pokraj svojich síl. Tento rok na to doplatíte. Zapracujte na posilnenie imunity  a pozor na vírusové ochorenia. Chrbát, plecia, krk vás bude bolieť z nasedenia práce a ak sa nezačnete hýbať , môžete mať problémy s platničkami. Stres sa vám ukladá do žalúdka a ukáže vám to kyselina žalúdočná. Mrkva, mrkvová šťava vám to ukľudní. Obmedzte pitie kávy, piva, alkoholu ale za pohár vína, červeného vína sa vám tlak poďakuje a aj sa dobre vyspíte. Prechádzky by mali byť pre vás IN. Máte dosť oslabený močový mechúr, tak si dať pozor.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Duchovná cesta – rozvíjať, zobudiť čo je vo vás a ukázať to celému svetu.

Karta Lásky na rok 2022 je :Rozhodnutie  – tento rok budete pred vážnym životným rozhodnutím,  kde ak sa rozhodnete že chcete už konečne žiť, ide vám pekná, šťastná kapitola života. Nezadaní bude mať o vás dosť vážny záujem zadaní partner/ka  , kde budete stáť pred rozhodnutím, či dať tomu šancu.

Karta Anjela na rok 2022 je: Inšpirácia      –  venujte veľkú pozornosť svojim myšlienkam, nápadom, ktoré dostávate. Predstavujú semienka nádherného tvorivého procesu , ktorého sa zúčastníte spoločne a Bohom .

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Jednajte  –   Nadišiel čas konať! Anjeli čakajú , kedy urobíte prvý krok, aby vám mohli začať pomáhať na ceste k splneniu vašich snov.

Životná cesta – ste si vedomí magickej príťažlivosti , a na každé stretnutie s vami sa tak ľahko nezabúda.

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Rozhodujte sami za seba
  • Doprajte si leňošenie
  • Majte vieru
  • Opatrujte s láskou svoje vnútorné dieťa.

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 – hudba, tanec, spievanie si . Tu odbúrate stres a aj únavu .

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – rodinné záležitosti, ktoré sa budú stále opakovať.

 

Odkaz od víl z lesa:   NADHĽAD –  keď vás niečo trápi , často sa vám stáva že riešenie ako keby vám unikalo. Pozrite sa na svoju situáciu z nadhľadu  a možno nájdete nové východisko.

 

Čísla úspechu, finančného zisku:1,3,8,14,26,34,43,59

 

Ochranný amulet na rok 2022:  Jaspis –  sprostredkuje múdrosť, tvorivosť a trpezlivosť

vyžaruje oživujúcu, očistnú a ochrannú energiu

učí vás nezištnosti a skromnosti

dáva súcit, trpezlivosť a posilňuje dobrú vôľu

červený jaspis posilňuje a oživuje telo

zelený jaspis pôsobí blahodarným  ukludňujúcim spôsobom a spája nás s prírodou

rozvíja čuch

nosený v blízkosti žalúdku potlačuje nevoľnosť (hlavne v tehotenstve)

uľahčuje pôrod

používa sa pri epilepsií, dne a prekyslení

ochraňuje pred zlými snami

červený jaspis zahrieva telo

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

S láskou v srdci Veron

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)