+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

 

Znamenie RAK

Všeobecná charakteristika:

Ste základné znamenie. Prislúchajúci orgán – hrudník, brucho, žalúdok .Najlepší deň v .týždni je .pre Vás pondelok a noc zo štvrtka na piatok. Páči sa strieborná farba. Ochranný amulet pre Vás je opál, strom na dobitie energie je vŕba, kvet ľalia, rastlina ďatelina.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Ťažký a náročný  rok pre vás. Každý jeden problém si rozoberte na drobné a pozrite sa na to aj z opačného konca. Budete nie raz čeliť ohováraniu a intrigám hlavne v pracovnej oblasti , ale ani v rodine to nebudete mať ružové. Na základe závisti a neprajnosti si dajte pozor aj na susedské vzťahy, kde môžu prísť  udania , kontroly. Aj v pracovnej oblasti, hlavne podnikatelia si dajte pozor na kontroly z úradov ale aj na pokuty. Pozor aj s kým sa dáte do kopy, či v práci alebo priatelia, ide vám do cesty v tomto roky špatný človek , ktorý vám dosť ublíži. V tomto roku sa máte naučiť rozlišovať kedy je opatrnosť na mieste a kedy jednáte na základe strachu a starých zraneniach z minulosti. Budete sa musieť vy nie raz prispôsobiť okolnostiam ktoré budú okolo vás.

Ale nie všetko bude až tak zle. Čaká vás pozitívne stretnutie , či zoznámenie sa s osobou vo vysokom postavení. Táto osoba vám môže dosť zmeniť váš život k lepšiemu. Toto stretnutie máte pre seba využiť na dosiahnutie svojich cieľov a plánov. Nemusí to byť osoba , ku ktorej pocítite lásku, ale môže vám dať inú pomoc v inej oblasti. Stanovte si svoje priority a ideály. Rozvíjajte svoju spoľahlivosť, zodpovednosť a samostatnosť, a tým vás nebudú ovplyvňovať vonkajšie energie. Ideálny rok so seba investovania na štúdium, niečo nové sa naučiť, niečo nové prijať do práce aby ste nemali pocit že váš život je jednotvárny. Vaše ambície porastú vo všetkých oblastiach. Konečne nebudete riešiť minulosť a odpustíte sami sebe a aj druhým. Veľa veci zmeníte čo bude pre vás znamenať viac ako doteraz.

Po rokoch tápania , konečne objavíte to , čo vás bude robiť šťastnými. To je zásadný krok k tomu aby ste sa pustili do vecí ktoré vám nešli tak ako ste chceli. Pocítite nový príliv energie a odvahy, čo vás postrčí k tomu že budete veci pozerať aj z iného uhla. V zápale nadšenia nezabúdajte na to ,  že potrebujete aj pravidelný pohyb , stretávať sa s priateľmi a veľa a veľa sa smiať. Vďaka tomu sa budete cítiť a aj vyzerať mladistvo , kde rozkvitnete.

Ak chcete pospisovať zmluvy, mať plné nasedenie v práci,   tak to robte len v pondelok. V tento deň§ vám fungujú všetky vaše schopnosti na 100%. Nie dobrý dňom je pre vás utorok, kde doplatíte na svoju poddajnosť a necháte sa skôr oklamať, lebo dosť sa vybičujete v pondelok a utorok ste ako vyžmýkaný citrón.

 

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na ohováranie
  • Na intrigy
  • Na nepriateľ
  • Na prácu
  • Na rodinu
  • Na kontroly
  • Na susedou

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Láska – zmena
  • Niečo nové do práce
  • Štúdium
  • Významná osobnosť
  • Láskavosť
  • Úsmev

 

PENIAZE

V práci ste konečne našli zmysel, to čo vás baví a napĺňa. Ste zodpovedný a tak aj prácu vykonávate zodpovedne a poctivo. Ale neprajníci nespia, čakajú na vhodnú chvíľu kedy vám môžu bodnúť. Často pocítite ohováranie, ukradnutie svojich názorov , plánov a aj konkurencia vám nie raz dá pocítiť že sú lepší. S úsmevom na tvári a pokojom na duši ich naj odrovnáte. Pozor komu čo budete vravieť, budú to brať ako chválenie sa. Práca je dobre nastavená a po finančnej stránke si prilepšíte.  Nezamestnaní budete nie raz smutno po pracovných pohovoroch kde si budete robiť nádej že zavolajú a mám prácu. Ale moc ružové to v tomto roku nebudete mať . Zoberte to , kde vás ony zoberú a časom sa to u vás zmení. .

 

LÁSKA

Uznávate trvalé, stále vzťahy, zavedené s rodinnými zvyklosťami a to bude aj tento rok. Pokiaľ nie je doma ako to vy chcete upratané, urobené, nastavené tak nemáte pokoj pokiaľ to nedosiahnete. Ak sú partner/ka viac dominantný ako vy, trpíte, nemáte šancu sa prejaviť. Nemáte sa schovať do kúta  ale prejaviť svoj potenciál. Tento rok to pôjde ľahšie. Nemáte radi stereotyp, stagnáciu a potom robíte v tomto roku poriadok vo vzťahu, manželstve. Niektoré vzťahy na tomto stroskotajú v tomto roku , ale vy viete prečo. Nezadaní ak vyjdete von z ulity do ktorej ste sa schovali môžete prežiť nie jedno dobrodružstvo . Ale pozor aby ste hneď do toho nedali svoje city,  bude vás to dosť bolieť.

 

ZDRAVIE

Skôr budete riešiť po zdravotnej stránke rodinných príslušníkov , ako sami seba. Ste dosť energetický , ale výdatný spánok potrebujete. Troška vás potrápi tento rok zápal priedušiek, prechladnutie, soplíky , kde choďte do sauny alebo si dajte parný kúpeľ na uvoľnenie hlienov. Aj dovolenka pri mori vám dosť prečistí ako dutiny tak aj priedušky. Nohy nech sú v teple. Pozor na krčnú chrbticu, keď pocítite problém ,tak to z práce a poobzerajte sa či nemáte prievan niekde čo ide na chrbticu. Tu pomôže masáž len.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Duchovný rozvoj, cesta  rozvíjajte počas splnu .Máte vtedy zvýšenú mediálnu schopnosť a aj schopnosť viac vnímať odkazy z hora.

 

Karta Lásky na rok 2022 je : BOHATSTVO  – ste bohatí na rozdávanie citov, lásky ale pozor ako dáte , aby ste aj dostali a tu je troška problém.   Nezadaní môžete niekoho očariť, ale vaše city budú väčšie ako toho druhého.

 

Karta Anjela na rok 2022 je: Počúvanie   –  je potvrdenie len od anjelov že sú s vami. Dostávate opakovane pomocou snov, pocitov, myšlienok , vízii, vnútorného hlasu znamenia že komunikujete s nebom.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Buďte asertívni   –  zoberte to do svojich rúk . Musíte mať v tom jasno , dajte sa svoje pocity a srdce , sebavedome a odvážne choďte za vyriešením problémov.

 

Životná cesta – ste náročný k sebe a preto aj na druhých máte vysoké nároky.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Hrajte sa s deťmi, sú vašimi najväčšími učiteľmi
  • Pocítite radosť, keď niekoho oceníte, pochválite.
  • Keď nie ste si istý tím, že danú vec si mám nechať, odložiť, vyhoďte ju.
  • Dôverujte svojím rozhodnutiam

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 –  recept na šťastie, ktorý nájdete

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – neprajníci, závistlivci, ale úsmev, láskavosť ich od vás vždy odoženie.

 

Odkaz od víl z lesa:   LÁSKAVOSŤ- život vám bude posielať do cesty ľudí, príležitosti , kde máte prejaviť svoju láskavosť . Láskavosť vám bude priťahovať do vášho života to čo zrovná potrebujete aby ste boli šťastný a spokojný. .

 

Čísla úspechu, finančného zisku:3,5,6,17,18,19,20,21,32,

 

Ochranný amulet na rok 2022: BERYL-  vás naučí, ako robiť iba to, čo naozaj potrebujete. Pomáha zvládať životné stresy a odhodiť zbytočné záťaže. S jeho pomocou sa naladíte na svojho duchovného sprievodcu, ktorý vám poradí, čo by ste mali práve teraz urobiť. Zosobňuje čistotu všetkého bytia. Beryl pomáha dopĺňať životné sily a jedná sa o vynikajúci kameň pre duchovný rast. Aktivuje a otvára korunnú čakru spoločne s čakrou solar plexu.

V duševnej rovine beryl podnecuje odvahu, uľavuje od stresu a upokojuje myseľ. Na duševnej úrovni pomáha zbaviť sa rozrušenia a zmätku a znížiť prílišné podráždenie. Napomáha pozitívnemu pohľadu na svet. Umožňuje vám zbaviť sa prehnaného hĺbania a zbytočných obáv. Beryl tiež obnovuje lásku tých, čo síce žijú v manželstve, ale ich city v priebehu času ochladli.

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

S láskou v srdci Verona 🙂  

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)