+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže 1zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

 

Znamenie Panna

Všeobecná charakteristika:

Ste pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – črevá, brucho, žalúdok .Najlepší deň v .týždni je .pre Vás streda a noc zo soboty na nedeľu. Páči sa fialová, ružová, ciklamenová farba. Ochranný amulet pre Vás je zafír, strom na dobitie energie je lieska, kvet konvalinka, rastlina majorán.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Rok spamätávania sa z minuloročných zmien. Zmeny , ktoré ste uskutočnili, zistíte že majú aj kladné stránky. Konečne máte pocit že sa môžete nadýchnuť z plných pľúc. Čo to ste si po riešili, uzavreli a konečne sa vám začne dariť aj po zdravotnej stránke. To čo vás o míňalo, trápilo sa tento rok uzdraví. Nový začiatok, nová etapa vášho života. V podstate kludní, príjemní rok. Buďte optimistickí, otvorení a aktívni. Hlavne si verte. Šírte okolo seba radosť a lásku , vráti sa vám to dvojnásobne v tomto roku. Prospela by vám aj výrazná zmena vášho výzoru. Či to bude nový účes, nová farba alebo niečo iné. Vám samo od seba cinkne do nosa. Buďte spontánny a nedajte si to znechutiť. Aj tu verte sami v seba. Urobte niečo preto a otvorte sa novým veciam. Neobanujete. Nerobte si zbytočne nádeje na niečo čo nie je u vás reálne, nesnažte sa niečo zlepšiť , čo nie je vo vašich silách.  Miniete veľa energie a ešte vám to uškodí.

Ide vám niečo významné zmena, ktorá bude pre vás dosť dôležitá po ďalšie roky. Či to bude nová láska alebo práca , ukáže sa časom. Ale je to to,  po čom túžite už dosť dlho. Stačí v tomto roku o to len požiadať. Nestrácajte vieru a nádej, buďte kľudný a trpezliví a otvorení všetkému novému. Doprajte si slobodu , ale aj iným.

V tomto roku si prísne strážte súkromie a to hlavne pred neprajníkmi, ktorí si prehnane milý a chcú vám byť moc nápomocní. Ste empatickí a skôr vy budete v tomto roku ako bútľavé vŕby pre iných , ktorých si so záujmom vypočujete, poradíte im a aj ich povzbudíte. Pozor ale aby vám to nezasahovalo do vášho súkromného života.

Taký pobyt v kúpeľoch vás dá do kopy, a je to ideálna príležitosť sa dať do kopy, či po psychickej alebo fyzickej stránke.  Keď sa dostanete do stresu, nič nestíhate , spomalí sa vám metabolizmus a tento rok vám prinesie pár kíl navyše. Denní pitný režim je u vás základ na schudnutie.

Spokojným a šťastným dnom je pre vás nedeľa , lebo sa tešíte do práce. Nie dobrý dňom je pre vás sobota, kde máte v hlave uložené, že v sobotu sa upratuje , robíte poriadok celý deň , namiesto toho aby ste si oddýchli.

Ste jediné znamenie ktoré sa teší vždy do práce.

 

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na zdravie
  • Na lásku
  • Na prácu
  • Na zdravie

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Koníček
  • Welnes, kúpele
  • Vzťah
  • Práca
  • Financie
  • Niečo nové
  • Zatvorene dvere za minulosťou

 

PENIAZE

Vyhovuje vám keď ste v jednom kole. Ste vorkoholik a vôbec vám to nevadí. Ale trpí tím rodina. Nenoste si prácu domov, tu riešte v práci .Ste zodpovední a disciplinovaní , a to vyžadujete aj od kolegov, kde nie raz sa dostanete do konfliktu kvôli tomu. Kolegovia o vás budú šíriť v tomto roku že ste pedant a že vy musíte mať posledné slovo. Ale s vami to ani nehne. Zarábate aj v tomto roku slušne a kúpite si čo si zaumienite. Ale nechváľte sa tým, doplatíte na to vy , keď vám to nevíde.  Myšlienky majú obrovskú silu a neprajníci ich na vašu osobu dosť vysielajú.   Nezamestnaní , to čo sa po dlhé roky tomu venujete sa môže v tomto roku stať vašou obživou  a dokonca vás to môže aj presláviť.

 

LÁSKA

Pociťujete že vo vzťahu to už nie je tak ako by malo byť. Niekedy si nahovárate že láska nie je pre vás dôležitá. Ale v kútiku duši po nej túžite. Stagnácia sa prehlbuje a môžete to zmeniť len vy. Aj tak máte pocit že domov chodím len prespávať. Aj tu vám ide zmena k dobrému. Ale buďte v prvom rade sami sebe úprimný že lásku k životu potrebujete. Komunikácia, nejaké zmeny vám dosť napravia stagnáciu. Urobte sin pekný welnes víkendoví , kde sa láska utuží, nechajte sa rozmaznávať, masírovať.  Nezadaní na cestách nebudete mať núdzu o milostní románik, ktorý vás uvedie do rozpakov. Nehľadajte v tom nič , zoberte to že ste padli niekomu do oka, kto si chce len užiť.

 

ZDRAVIE

Pozor na dlhodobé sedenie, kde sa ozvú opuchy nôh a môžu pobolievať nohy. Často si ich sprchujte studenou vodou a doprajte im reflexnú masáž. Šošovica vám podporí imunitu. Často vás potrápia migrény, bolesť hlavy a to je signál únavy, prepracovanosti. Beriete si toho veľa na plecia. To že nie ste upravení, / oholení/ pocítite v žalúdku a aj sa vám tam ukladá stres. V tomto roku si dosť uvedomíte že zdravie je dosť dôležité pre vás a dáte tu viac energie ako po iné roky.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Viete báječne improvizovať , takže nájdete východisko z každej šlamastiky.

 

Karta Lásky na rok 2022 je :Nová etapa – niečo ste uzatvorili v minulosti, kde je treba už  úplne zatvoriť dvere a nevracať sa k tomu už. Otvorte nové , spokojné a šťastné.  Nezadaní sa neviete odpútať od minulosti, čakáte či sa niekto nevráti , a tým si blokujete šťastie v láske.

 

Karta Anjela na rok 2022 je: Práve JA     –  žiariace, silné, inteligentné a úspešne sa v tomto roku dostane na vrchol . Dovoľte mu zviditeľniť sa aj pre druhých , preto že tým pozdvihnete a inšpirujete ich.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Robte kompromisy –   ak chcete niečo uzatvoriť, do riešiť, budete musieť dospieť ku kompromisu. Dajte si k tomu čas a uvedomte si či to je ,čo riešite pre vás dôležité.

 

Životná cesta – Neustále si musíte dokázať , že ste žiadaní a že zariadite aj nemožné.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Dovoľte svojmu vnútornému kompasu , aby vášmu životu udával smer
  • Keď budete vedieť čo je pre vás dôležité. Ľahšie sa vám bude používať slovíčko NIE
  • Aj keď neviete odpoveď na všetko, budťe v kľude .
  • Rozhodujte sa sami za seba

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 – Dobrí, spokojní pocit, že  .som na sebe niečo zmenil

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – občas budete podliehať reklamám, a doma sa vám kopia zbytočnosti  .

 

Odkaz od víl z lesa:   Čaro prírody –  vnímajte krásu prírody, krásu kvetov, stromov ,rastlín. Príroda má mocné dary o ktoré sa chce s vami podeliť, vrátane nápadov, informácií a pozitívnej energie.

 

Čísla úspechu, finančného zisku:5,7,9,10,15,41,78,88

 

Ochranný amulet na rok 2022:  Fialový Topás-  je kameňom nádeje. Citlivo odstraňuje staré vzorce správania spôsobujúce nerovnováhu a potláča odpor. Otvára cestu uzdravujúcemu žiareniu. Tento kameň ponúka svojmu majiteľovi pohľad do božskej tváre. Na rozumovej úrovni pomáha topás riešiť problémy. Zvlášť užitočný je pre tých, ktorí sa zaoberajú umením. Pomôže vám dávať si pozor na vplyv, ktorý máte a na zmysel poznania, ktoré získate tvrdou prácou a životnými skúsenosťami. Topás dodáva schopnosť pozerať sa na všetko ako vo veľkom merítku, tak aj v detailoch a pochopiť, ako spolu jednotlivé časti súvisia. Topás uľahčuje vyjadrovanie myšlienok a prepožičiava svojmu majiteľovi istú dávku „prefíkanosti“. Ponúka veľkú oporu v citovom živote. Stabilizuje emócie a zvyšuje vašu vnímavosť voči láske, nech už prichádza z akéhokoľvek zdroja.

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

 

S láskou v srdci Verona 🙂

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)