+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Znamenie Kozorožec

 

Všeobecná charakteristika:

Ste základné znamenie. Prislúchajúci orgán – priedušky, pečeň ,kosti, kolená Najlepší deň v .týždni je .pre Vás sobota a noc z utorka na stredu. Páči sa Vám modrá farba. Ochranný amulet pre Vás je jantár, strom na dobitie energie je dub, kvet kosatec, rastlina aloe.

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Rok nápravy čo ste pokazili, zanedbali, hlavne pri ženskom pokolení. Niektoré ženy od vás odídu, ukončia stretávanie s vami ale netreba sa tým zaoberať. Vlaňajšie zmeny boli pre vás nepríjemné , ale tým je už koniec. Postupne dáte do poriadku aj vzťahy, na ktoré vám už nezostali v minulosti sily. Aj rodinnom kruhu sa to uprace. Pocítite konečne pohodu a spokojnosť z každého stretnutia. Ale buďte aj vy iniciatívny a postarajte sa o rodinné stretnutia. Oslava, dobrá grilovačka vzťahy len utuží. Pozor na dieťa v puberte. Nedajte sa vyprovokovať a spomeňte si na seba. Aj s vami to mali rodičia náročné. Pozor na žiarlivosť, ktorá vám pokazí pohodu doma.

Máte je genetický danú a najvyšší čas v tomto roku s tým niečo urobiť. Vyhľadajte niekoho, kto nájde prvotnú príčinu rodovej žiarlivosti. Aj keď vám rozum nahovára že o nie je treba, emócie vás prevalcujú. Pokec s dobrým kamarátom/ kou  o tom vám len v tom prospeje a nepokazíte to doma. Prestaňte si stále dokazovať že vy viete najlepšie všetko, pokazíte pekný deň a aj sebe radosť. V tomto roku ak sa chcete s niekým pomeriť, vy musíte urobiť ústretovým krok ako prvý. Základom pre vás je pozorne všetkých počúvať.

Aj partner/ka  bude rada ak o vašu priazeň nebude musieť bojovať s vašou prácou alebo koníčkom, a len tak sa s ňou začnete rozprávať . Postačí ak si spolu sadnete a budete sa rozprávať o veciach čo ju/ jeho zaujíma a nie vás. Uvidíte aký pekný večer prežijete.  Niekedy je dobré si aj kusnúť do jazyka. Prísnosť  sami na seba si v tomto roku zahoďte za klobúk. Zakladáte si na prvom dojme a to hlavne aj na druhých a nie raz týmto prídete v tomto roku  o dobrých kolegoch, zákaziek či priateľov. Treba dať aj druhú šancu , aby ste videli aj to čo je pod povrchom schované. Neobanujete. Vašou najbezpečnejšou zbraňou sú vaše ruky a váš mozog. Nie raz to v tomto roku využijete aj pre vás ako ochrana .

Nie raz budete mať riskantné situácie ,ale to pre vaši povahu , kde ste nedočkaví a ctižiadostiví. Všetko si budete brať k srdcu a dlho vám potrvá kým to strávite. Na predaj alebo kúpa nehnuteľnosti, nie je správny rok . Snažte sa zorientovať na trhu , zistite viac informácií  a buďte trpezliví. Dosť budete trucovití a nie raz urobíte opak ako to budú po vás žiadať.  Snažte sa viac ovládať a zamyslíte sa nad dôsledkami. Nesplníte si potom to ,po čom duša túži .

Doriešenie rodinných záležitostí a aj doma s blízkou osobou pohodu, šťastie  dosiahnete v sobotu. Nemáte nešťastný deň, lebo viete z každého niečo vyťažiť.

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na ženy
  • Na žiarlivosť
  • Narušenie rodinných vzťahov
  • Nepočúvate
  • Na prácu
  • Na emócie

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Láska
  • Počúvať iných
  • Kamarát/ka
  • Napravenie chýb
  • Zdravie
  • Nečakané peniaze
  • Pomoc od kolegov / ýň

PENIAZE

Dobre viete čo chcete dosiahnuť a idete si za tým. Ste vytrvalí, spoľahliví a prekážky vás len poháňajú do predu. Dáte na radu kolegov/ ýň a to sa vám vyplatí. Umožní vám to že preniknete tam kde sa vy už dlho snažíte vlastným pričineným dostať. Nezabudnite sa im za to odvďačiť. Je možne že sa aj financiám môžete dostať aj nečakaním spôsobom akom je výhra alebo dedičstvo. Vrodená túžba mať sa výborne sa vám vyplní. Nezamestnaní ak prídete k nečakaným peniazom , nebudete riešiť že nemáte prácu.

LÁSKA

Často potláčate v tomto roku potreby ako fyzické ale aj psychické. Nosíte si domov prácu a nemáte potom čas na rodinný život. Partner/ka sa nie raz cítia samí a aj žiarlivosť robí problémy. Naučte sa počúvať toho druhého a nesnažte sa mu skákať do reči.  Svoje pocity, emócie sa skôr snažte odkonzultovať s dobrým kamarátom/ kou , potom doma nevybuchnete. Budete v pokušení o dosť mladšou osobou , keď zachováte diskrétnosť, môže byť z toho dlhodobý solídny zväzok. Či mu dáte prednosť pred terajším partnerom, je ešte len vo hviezdach.  Nezadaní vám budú dvíhať ego mladšie ročníky, kde  vám to môže do budúcna visť a budete mať dlhodobý sex. Hurá!

ZDRAVIE

Pozor na vrásky , tie sú pre vás neprístupne. Dobrá bravčová masť na vrásky vám ich pekne vyhladí. Stres, nespokojnosť sa vám ukladá v zaguľatení bruška.  Správne oblečenie to zakryje, tak nestresujte .Digitálna váha nie je váš nepriateľ!   Pozor ne emócie, ktoré vás spôsobia nedobrý spánok a nadmerné potenie, búšenie srdca a keď sa objavia kožné problémy, navštívte odborného lekára.  Odľahčení jedálny lístok bohatí na vitamíny a stopové prvky , šport, pravidelní sex ,sú základy vášho zdravého života.

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Dobrovoľne nakladáte na svoje plecia ďalšie  povinnosti , prepínate svoje sily a odpočinok odkladáte na inokedy. Nie raz sa vám to vypomstí.

Karta Lásky na rok 2022 je :Nádej    – robíte si nádej na vzťah ktorý máte, na zlepšenie , na nápravu čo ste pokazili v minulosti.  Môže to byť aj nádej na novú, lásku, nový vzťah, ktorý vám môže prísť do cesty. Nezadaní robíte si nádej, že v tomto roku vám láska vide.. Ak príde zadaní , mladší partner, budete mu veriť čo vám nasľubuj ma čakať kedy to uskutoční. .

Karta Anjela na rok 2022 je: Nové začiatky  – prichádza čistí štít , nové príležitosti, nové skúsenosti .

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Nemusíte sa báť –   obavy a starosti , ktoré  teraz pociťujete , sú nepodstatné. Boh a anjeli majú situáciu pevne v rukách.

Životná cesta – často sa hráte na supermana, ktorí zvládne aj nemožné. Ale opak je pravdou.

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Pripustite aký ste úžasný
  • Stanovte si cieľ, zapíšte si ho a po čase skontrolujte ako plníte cieľ.
  • Naplánujte si schôdzku sami zo sebou a nie raz
  • Počúvajte svojmu životu

Čo bude pre vás naj v roku 2022 – zlepšenie vzťahu s deťmi, matkou, súrodencami alebo s kamarátmi .

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – že vy viete najlepšie čo vašich milovaných urobí šťastných .

Odkaz od víl z lesa:   Hudba  –  povznáša vašu dušu do nadmerných výšok. Hudba mení vašu náladu a aj vonkajšok .

Čísla úspechu, finančného zisku:2,3,9,15,22,37,38,39,77

Ochranný amulet na rok 2022:  Granát –   

  •     posilňuje našu vytrvalosť,
  •     dokáže prebudiť spomienky na minulé životy
  •     zbavuje nás negatívnych energií
  •     pomáha prekonávať isté zákazy
  •     zvyšuje sebadôveru
  •     otvára srdce
  •     regeneruje telo
  •     posilňuje metabolizmus
  •     povzbudzuje činnosť srdca
  •     podporuje tvorbu červených krviniek
  •     pomáha pri vstrebávaní vitamínov a minerálov
  •     používa sa pri poruchách pohlavných orgánov
  •     pomáha pri impotencií psychického pôvodu

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

S láskou v srdci Verona 🙂

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)