+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

 

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

 

Znamenie BÝK

Všeobecná charakteristika:

Ste pevné znamenie.  Prislúchajúci orgán – krk, žalúdok Najlepší deň v .týždni je .pre Vás piatok a noc z pondelka na utorok. Páči sa Vám žltá farba. Ochranný amulet pre Vás je turmalín, strom na dobitie energie je jelša, kvet fialka, rastlina tymian.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Krásny rok pred vami, rok stability a bezpečia. Ide vám významné obdobie vášho života. Ako v rozprávke a hlavne sa vám bude dariť v oblasti lásky. Celý rok bude pre vás pozitívni, kde s láskou v srdci a šťastím na duši dosiahnete neuveriteľné veci. Kto nemá lásku stretne tú správnu osobu na spoločný život.  V prvom rade ale majte sami seba radi a potom sa snažte o rovnováhu medzi dávaním a prijímaním. Hlavne buďte úprimní sami sebe, otvorení a na rovinu si vedieť povedať svoj názor. Ideálny rok na vytvorenie si svojho nového zázemia. Kto z vás sa cíti prázdni a nenaplnení, otvorte svoje srdce a verte , že na vás niečo dobré čaká.  Kúpa, rekonštrukcia nehnuteľnosti vám len zväčší šťastie , radosť do srdiečka. Nová nehnuteľnosť, nový človiečik do domu. Máte sa na čo tešiť. Ale pozor aby od tej radosti ste aj o niečo neprišli. Majte oči otvorené a hlavne pri financiách a podpisoch zmlúv. ,, Dôveruj ale preveruj,,. Z hora vám ide všetko ako dar z nebies.

Čo si ešte viac priať?

Ste dosť citliví a preto si dosť všetko pripúšťate k srdcu  a potom sa dlhodobo trápite. Máte sa v tomto roku naučiť byť v niektorých prípadoch nad vecou , nepremýšľať nad tým a hlavne sa tým nezaoberať. Doplatíte na to len a len vy. Tu treba vedieť rozlíšiť čo je pre vás dôležité a to zrovná s láskou si to rozobrať , porozprávať sa o tom a neublíži vám to tak ako keď to budete v sebe dusiť.  Občas budete mať pocit že sa stále v tom istom točíte do okola , že niektoré veci sa stále opakujú. Niečo z tohto uzavriete a príde niečo nové čo vám pomôže vyriešiť staré ťažkosti.

Rodina, priatelia sa na vás v tomto roku budú častejšie obracať na vás o pomoc. Ak hneď zistíte že vás chcú len zneužiť , naznačte im to a otočte to voči nim. Doplatíte na to len vy ak im tu pomoc poskytnete.

Ak chcete niečo získať, pospisovať zmluvy,  alebo mať šťastie vo výhre, tipovaní , tak to robte len v piatok. Hlavne preto že sa tešíte na víkend kde budete oddychovať.  Nešťastný deň je streda, nič vtedy neriešte , nepodpisujte , a hlavne v tomto dni pozor na zlodejov.

Vlaňajšie starosti, ktoré sa prejavili hlavne na psychike sa ukľudnia a už sa nimi nebudete v tomto roku zaoberať. Nájdete nový zmysel vášho života kde vám idú nové energie ako je zútulnenie domu, stretávanie sa s priateľmi alebo aj dobrá grilovačka s rodinou .

 

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na peniaze
  • Na podpis zmlúv
  • Na osamelosť
  • Na prázdno v srdci
  • Na zneužívanie
  • Na citlivosť

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Láska
  • Nehnuteľnosť
  • Dieťa
  • Rodina
  • Plány

 

PENIAZE

Nové pracovné uplatnenie, hľadanie práce nemusíte v tomto roku dávať do toho veľa energie. Príde vám samo od seba ponuka a máte ju zobrať. To sa týka aj tých čo majú prácu a ste nespokojný. Zmena vám len prospeje a aj si finančne polepšíte. Istá udalosť v pracovnej oblasti vás nasmeruje k štúdiu, kurzu čo vám len prospeje. Nešpekulujte nad tým ale hneď to zaplaťte a tým máte istotu že idem do toho.  Nebojte sa zmien čo idú, nastavte sa že je to dar z hora . prestaňte sa už toľko snažiť, vždy na to doplatíte vy a kolegovia sa vám len vysmievajú. Tu ukážte vašu eleganciu. Úspech sa dostaví, budete na seba pyšní a vaše sebavedomie len porastie.

 

LÁSKA

Práve vám začína jedno z mála rokov krásne obdobie v láske, v rodine. Máte pevný partnerský vzťah , kde dar z nebies v tomto roku vašu lásku utuží a urobí šťastnejšou. To čo vás trápilo sa samo od seba napraví   a aj v rodinnom kruhu pocítite veselosť a radosť z každého stretnutia.  Ak sa len s niekým stretávate , v tomto roku dokonca začnete spolu žiť. S veľkej  lásky vám môže prísť aj ako dar z nebies, dieťa, nový člen v rodine, kde sa láska ešte viac utuží.   Nezadaní ide vám dar z nebies, osudom daný partner/ka kde si budete tvoriť šťastné rodinné zázemie.

 

ZDRAVIE

Máte ne vyváženú životosprávu a odnesie si to váš tráviaci systém, u mužov hlavne kyselina žalúdočná. Tesne pred jedlom a počas nič nepite, po jedle a počas dňa vám dobre padne čierny čaj. Raz za čas prospeje aj detox organizmu alebo pôst. K rovnováhe prospejete zhodením pár kíl, stačí 5 kg, ktoré ste nabrali zo stresu hlavne a nesprávnou životosprávou. Šport, cvičenie nie je vaša silná stránka ani v tomto roku.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Vďaka vrodenému talentu a inteligencií si vždy premyslíte vaše plány z každej strany, kde iný si na ne netrúfnu a vy to dokážete. Idete ako hlava cez múr ,kde dosiahnem to čo naozaj chcem.  .

 

Karta Lásky na rok 2022 je : DIEŤA – je znamenie novej kapitoly vašej lásky, manželstvo. Môže aj ísť o nového člena rodiny, ale aj o spoločné bývanie , svadba a splnenie toho po čom srdiečko túži v tejto oblasti.  Nezadaní sa môžete tešiť na lásku, kde si idete tvoriť rodinu, zázemie, kde príde dieťa do rodiny, nový začiatok, nová etapa. .

 

Karta Anjela na rok 2022 je: Vypočutá modlitba  – všetky vaše sny, priania, túžby boli vypočuté. Niekedy sa vám to nebude zdať, lebo odpovede prídu nečakaním spôsobom . Môže  sa vám ozvať intuícia , ktorá vám dá znamenie, alebo z ničoho nič niečo spadne, preblikne elektrika…. Buďte pozorní aby ste vnímali svetelné bytosti.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: LÁSKA  s láskou v srdci, s pokorou vyriešite každý problém, aj milovaná osoba pri vás vám k tomu pomôže. V tomto roku nebudete mať toľko problémov na riešenie ako po iné roky. Všetko pôjde samo od seba.

 

Životná cesta – zakladáte si na tom , že ste pracovití, snaživí a ochotný urobiť max aj nad rámec vašich schopností, povinností,  a potom sa hneváte že vás niekto preskočí.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Máte právo zmeniť svoje rozhodnutie
  • Rozbehnete sa za svojimi snami
  • Žite teraz v daný deň, prítomnosť
  • Počúvajte svoje JA – ta pravá cesta sa ukáže sama pred vami

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 –  láska. S láskou v srdci vyriešim každý problém, láska vás bude dobíjať, posúvať. S láskou si splníte svoje sny a všetko si pritiahnete do svojho života.

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 –  vaša citlivá povaha , kde vy si v prvom rade ublížite sami sebe. Naučte sa rozlišovať kto naozaj potrebuje pomocnú ruku a kto ma len využíva.

 

Odkaz od víl z lesa:   Úspech FINANČNÝ – všetky finančné bloky ktoré ste doteraz mali,  sú úspešne odstránené a vy sa v tomto roku nachádzate v lepšom finančnom toku.

 

Čísla úspechu, finančného zisku: 2,3,5,14,17,25,39,69,77

 

Ochranný amulet na rok 2022: Svetlomodrý ZAFÍR –     je známy ako kameň múdrosti, pričom každá farba má spojenie s konkrétnymi znalosťami. Umožňuje sústredenie, upokojuje myseľ a zbavuje ju nežiaducich myšlienok aj duševného napätia. Zafír vnáša do  vašej mysle pokoj a istotu, čím uvádza do súladu telesnú, rozumovú a duchovnú rovinu a súčasne udržuje rovnováhu vnútri tela.

Tento kryštál potláča depresiu a duchovný zmätok. Podporuje sústredenie. Prináša prosperitu a priťahuje ku svojmu majiteľovi dary každého druhu. Položený na krku odstraňuje sklamanie a napomáha vyjadreniu vlastného ja.

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

 

S láskou v srdci Verona J     

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)