+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže 1zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

 

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

 

Znamenie Blíženci

Všeobecná charakteristika:

Ste pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – ramená, plecia, pľúca. Najlepší deň v .týždni je .pre Vás streda a noc zo soboty na nedeľu. Páči sa Vám modrá  farba. Ochranný amulet pre Vás je achát, strom na dobitie energie je moruša,, kvet azalka, rastlina kôpor.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Rok plný očakávania, nádej. Len tak sa nenecháte ničím odradiť. Všetko do čoho sa pustíte v tomto roku , bude vás to stáť veľa úsilia ale výsledky budú stáť za to. Stretnete spriaznené duše ,ktoré vás podporia a nie raz sa s nimi aj dobre zabavíte. Neobmedzujte  sa pochybnosťami, negatívnymi myšlienkami ,  choďte za hlasom svojho srdca. Uvoľnite sa a nedajte si nič vnútiť čo vám je proti srsti. Verte svojmu životu!. Ak ste doteraz prežili nejaké trápenie, sklamanie, traumu , otvorte vaše srdce, dušu, ľahšie sa vám to v tomto roku ukončí, odblokuje. Nebojte sa nájsť aj nejakú odbornú pomoc, vôbec to nie je hamba. Verte si, pracujte na vnútornom kľude a doprajte si hlavne radosť. Sadnite si sami so sebou a uvedomte si čo v tomto roku chcem . Určite si nový smer a aj priority. Ideálny čas na zmeny vo vašom živote. To čo budete v tomto roku prežívať z vás urobí silnejšiu osobu a máte spoznať v prvom rade sami seba.  . Príde vám niečo v tomto roku čo vám prekazí vaše pláni, ale nemáte sa nechať odradiť. Neriešte stále minulosť, netrápte sa nad vecami čo nezmeníte. Aj zlepšenie zdravotného stavu vás dosť posunie do predu. Tu vám ide nejaká správa, ktorá vás poteší a dodá vám nové energie. Ste presvedčený že rodinné zázemie aj dobrých priateľov máte okolo seba a preto nič nemeníte. Tento rok vám pekne zamieša karty či v citovej ale aj v priateľskej oblasti. Konečne sa vám otvoria oči a uvidíte realitu. Idete robiť zmeny a dôležite je pre vás aby rozhodnutia boli hlavne pre vás tie dobre. Nenechajte sa  zatiahnuť do kúta, zmanipulovať sa či partnerom/kou alebo priateľmi. Stojte pevne na svojich nohách a verte si.

Potrpíte si na prekvapenia, a nebude ich v tomto roku málo. Niektoré budú aj také čo vám vyrazia dych .

Budete mať pocit v tomto roku vyhýbať sa rodinám, rodinným stretnutiam a stále budete hľadať výhovorky ako tam neisť. Nebudete mať chuť si vypočuť ich názor a nechať si vnútiť ich myšlienky.  Aj tu sa nedajte zmanipulovať, dotlačiť do niečoho čo nechcete. Vaša nerozhodnosť vás dosť v tomto roku potrápi . Ak niečo chcete, alebo sa s niekým na niečom dohodnete, riešte to hneď. Zajtra sa vám už nebude chcieť.

Nie raz budete v tomto roku nápomocný iným , a urobí vám to radosť na srdiečku. Aj keď prídete časom na to ,že vás len niekto využil, zoberiete to z humorom. Dajte pozor na zlodejov, niekto sa bude snažiť vám niečo zobrať, ukradnúť, čo má pre vás dosť veľkú hodnotu , ale aj citovú.

Ak chcete, pospisovať zmluvy, získať nové priateľstva   tak to robte len v stredu. Skúste si v tento deň aj kúpiť žreb alebo podať športku. Čiernym dňom je pre vás  piatok, nič vtedy neriešte , ste roztržitý, nesústredený a hlavne nerozhodný.

 

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na nerozhodnosť
  • Na podpis zmlúv
  • Na lásku
  • Na piatok
  • Na zneužívanie
  • Na rodinu, priateľov
  • Na správy

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Láska – zmena
  • Románik
  • Streda
  • Sami sebe

 

PENIAZE

Práca sa ukazuje stabilná ale neveríte si že môžete dosiahnuť aj niečo viac. Bojíte sa prejaviť sa a že ,,doma si to ešte premyslím ,, ale na druhý deň už nemáte guráž. Nebojte sa hneď riešiť čo chcete, máte tu úspech a ešte vám to pomôže viac si veriť. Tom čo vám chýba, nejaké vedomosti, zručnosti , najlepšie získate praxou. Čo vám nevíde v pracovnej oblasti , nejaké nezdary, problémy, zoberte si z toho ponaučenie do budúcna. Veľa vám to dá. Urobte si poriadok na pracovnom stole či v skrinke! Nezamestnaní budete ako na hojdačke. Pokiaľ hneď nezoberiete ponuku, budete ďalej nezamestnaní.

 

LÁSKA

Nahovárate si že ste už pravú lásku zažili ale realita je iná. Stagnácia, nepochopenie a prispôsobovanie sa vás nerobí šťastným. Viete že nie je to tak ako ste chceli, milostným citom sa podvedome vyhýbate    a bránite a popri tom túžite po láske., objatí. Románik vás neminie ale dajte si pozor aby toto tajomstvo ostalo len u vás. Môže vás odhaliť staršia žena od vás s ktorou nemáte bohvieaký vzťah. Urobí to z radosťou ,aby vám ublížila. Do vzťahov u priateľov sa radšej nemiešajte.  Nezadaní ktorý len spolu žijete, môžete skončiť svadbou , ale pokiaľ to vy tak necítite nedajte sa do toho vztiahnuť. Osamotený máte tu nie jeden románik ale ako keby ste nevedeli dať tomu šancu. Stále vám niečo bude chýbať a pokiaľ vy to v sebe nezmeníte, budete na ďalej sami. Nikto nie je dokonalý a ani vy .

 

ZDRAVIE

Dobrý spánok a stretávanie sa s dobre naladenými ľuďmi bude na vás pôsobiť ako omladzujúca kúra. Vyzeráte mlado aj vo vyššom veku, kde nie je potrebné používať žiadnu kozmetiku. Podporte imunitný systém, konzumujte potraviny bohaté na zinok a vitamíny C , a strúčik cesnaku denne vám len prospeje a zbaví vás vysokého tlaku. Kolená, kosti, kĺby máte genetikou dané a to nejako nezmeníte.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Vaša nerozhodnosť vás nie raz oberie alebo pripraví o veci čo máte dané. Niekedy je dobre nerozmýšľať ale hneď chytiť šťastie za pačesy , lebo už nie raz ste si šťastie sami od seba odohnali.

 

Karta Lásky na rok 2022 je : Komunikácia  – aj keď ste nie raz poukazovali na nespokojnosť vo vzťahu, chceli ste sa o tom rozprávať, partner/ka to nevnímali, a už ste unavení z toho   Nezadaní môžete niekoho stretnúť pri riešení nejakých záležitostiach , kde na prvý pohľad vás tá osoba nemusí očariť.

 

Karta Anjela na rok 2022 je: NOVÁ LÁSKA  – otvorte svoje srdce novému prílivu božej lásky, ktorá vám prichádza prostredníctvom partnera .Anjeli vás pripravujú že si máte dobre všímať nových ľudí, priateľstvá kde môžete stretnúť novú lásku.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Do niekoľko týždňov  – všetko čo vás bude trápiť, nebudete vedieť ako kam sa do niekoľko týždňov vyrieši. Buď vám príde správa, alebo sa ukáže cesta ako na to ísť , máte tomu veriť. .

 

Životná cesta – nič vám neunikne, nadchne vás každá maličkosť a vo vnútri ste večné dieťa.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Nasýťte svoju dušu prírodou, choďte na prechádzku
  • Buďte vďačný za všetko čo máte a čo ešte dostanete
  • Žite teraz v daný deň, prítomnosť
  • Stanovte si cieľ , zapíšte si ho a začnite konať na jeho dosiahnutie

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 –  nezdary čo vám nevíde, ponaučenie z toho pri najbližšej príležitosti zužitkujete vo svoj prospech .

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – vaša  roztržitosť vám spôsobuje veľké problémy a tých budete mať tento rok dosť.

 

Odkaz od víl z lesa:   Rodičia a deti – prichádza u vás pozitívna zmena medzi rodičmi a deťmi, máte dať tomu šancu a tešiť sa z ich prítomností.

 

Čísla úspechu, finančného zisku: 0,4,10,22,27,40,55,74

 

Ochranný amulet na rok 2022: Achát –        pomáha vám udržať rovnováhu v každodennom živote

dodáva vám odvahu a výdrž

prináša úspech a dlhý život

posilňuje sebaúctu, vzťah k vlastnému telu a cit

mužom zaisťuje priazeň žien

pomáha rozlišovať pravých priateľov od tých falošných

prehlbuje vo vás fantáziu, kreativitu, vytrvalosť ale aj samotnú vôľu do života

posilňuje vo vás dôveru vo vlastné schopnosti

ochraňuje vás

učí zmysluplnému jednaniu s ľuďmi

pomáha vám nájsť pri komunikácií tie správne slová

podporuje v hľadaní pravdy

pomáha spracovať kritiku a nepríjemné situácie

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

 

S láskou v srdci Verona J     

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)