+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie rýb na rok 2018.

Hneď začiatkom roka vás poteší nemalá suma peňazí, ktorá prinesie radosť a spokojnosť do rodiny. Tí, ktorí nemajú prácu ukazuje sa tu nástup do práce. Keď máte prácu, ide dobré obdobie, kde sa vám všetko podarí v pracovnej oblasti.

V láske to nebude moc ružové hneď začiatkom roka. Sú tu časté hádky – žiarlivostné. Ale ak si dáte na ne pozor, ide vám nádherné obdobie, plné lásky, šťastia, pohody a spokojnosti. Je tu možnosť v tomto období aj počatie nového člena rodiny.

Troška nespokojnosti do vzťahu prinesie staršia žena, ako je matka, či svokra, ktorá je častou návštevou u vás doma. Hore hlavu, jedným uchom dnu a druhým von, nedáte si pokaziť radosť zo života. Odporúčam na vchodové dvere zvnútra si uviazať červenú stužku, aby táto žena nevyniesla von lásku a aby ste sa kvôli nej nehádali vo vzťahu.

Nezadaní stretnú partnera, ktorý im bude poskytovať rovnocenný vzťah.

Ide vám správa do rodiny od mladšieho muža, ktorá poteší. Bude sa to týkať celej rodiny. Môže ísť o pozvanie na svadbu do iného mesta ako bývate. Nesiete peniaze, nie darček.

V práci bude troška znepríjemňovať vzduch žena kolegyňa, staršia od vás. Pre ochranu od negatívnych energií potom odporúčam nosiť do práce naruby – ženy nohavičky a muži ľavú ponožku.

Ženy ryby, dajte pozor na prechladnutie močových ciest v tomto roku, vychádzajú tu s tým časté problémy a dlhotrvajúce.

Milé ryby, budete aj troška sklamané pri dosahovaní svojho sna. Máte ho už temer na dosah, ale ešte stále nie je vhodný čas, na jeho naplnenie. Ale nezúfajte, dočkáte sa.

Dovolenku si nechajte na jeseň. V lete nie je pre ňu vhodný čas, ale na jeseň treba už ísť. Odpočinok a relax Vám prospeje a hlavne v oblasti lásky sa vzťah ešte viac utuží. Ide vám nádherné obdobie ohľadom lásky, šťastia, pohody. Budete žiariť, a tak isto aj vaše okolie bude kvitnúť.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na svokru /matku
  • Na žiarlivosť
  • Na neprajníčku – kolegyňu
  • Na zdravie – močové cesty

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Peniaze
  • Nezamestnaným prácu
  • Nový prírastok do rodiny
  • Pekné obdobie lásky

LÁSKA

Vo vzťahu často prevláda smútok. Ženy, vašim nepriateľom je žiarlivosť. Kvôli žiarlivosti sú vo vzťahu hádky. Vo vzťahu je neistota. Vaše vnútro napĺňa nepokoj, preto si potrebujete istotu vynucovať, ktorú vám ale nikto nemôže dať. Toto vám nedáva spávať. V niektorých prípadoch je však u vás žiarlivosť skutočne opodstatnená. Určite si svoje obavy nenechávajte len pre seba. Situáciu sa snažte riešiť s opačným pohlavím hneď a zaraz. Dávajte si však pozor, aby žiarlivosť neprevzala nad vami kontrolu.

ZDRAVIE

V tomto roku sa ukazujú časté prechladnutia v oblasti obličiek, hlavne u mužov. Preto je dôležité dať si pozor na prechladnutie. Inak sa tu ukazujú s obličkami dlhodobé problémy, a to sa môže neskôr prejaviť aj na pečeni. Bude oslabená a je potrebné ju dobiť a očistiť, odporúčam pestrec mariánsky. Ženy, rovnako pozor, ale na dolné močové cesty. Tento rok sa s tým ukazuje neustály problém. Dôležité je udržiavať nohy v teple.

PENIAZE

Aj keď Vás práca neuspokojuje, viete, že to musíte zvládnuť hlavne kvôli financiám. I keď ich nezarobíte toľko, koľko by ste potrebovali a chceli, tešte sa aj z toho, čo dostanete. A hlavne, poďakujte za to. Ďakovanie Vám prinesie stabilitu vo financiách. Máte v ceste tento rok menšiu sumu peňazí, ktoré vás prekvapia a vyčaria úsmev na perách. Keď budete chcieť riešiť pôžičku, položte si otázku, či ju naozaj potrebujete. Karty Vám radia, že nie.

Čo rybám radia cigánske karty /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Tento rok je lepší ako ten minulý. Stále je ale pre vás dôležité držať svoj jazyk na uzde, a to tak isto platí aj pre vaše myšlienky. Pestujte si naďalej svoje koníčky, prinášajú vám radosť a uspokojenie.

Karta Lásky na rok 2018 je „LÁSKA“  máte pred sebou obdobie plné lásky, šťastia, pohody. Nastal pre vás čas na hlboký a úprimný vzťah. Pozor na žiarlivosť.

Karta Anjela na rok 2018 je „HUDBA“anjeli vás vyzývajú, aby ste sa ponorili do krásnej hudby. Hudba povznesie vášho ducha nad pozemské starosti a vyzdvihne vaše myšlienky k božej láske.

Odkaz od anjelov:   Anjeli sú pri vás, ktorí vám chcú pomôcť prostredníctvom uzdravujúcej hudby.

Životná cesta – máte dar sa venovať okultizmu alebo veštbám, čo vám môže napomôcť pri rozhodovaní sa. Astrológia, ktorá tak trochu patrí tiež do ezoteriky, vám bude tiež nápomocná.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Sústreďte sa na svoju energiu
  • Majte oči otvorené
  • trpezlivosť

Čo bude pre Vás „naj“ v roku 2018 – úspech

Čo rybám môže znepríjemňovať rok 2018pre niektorých ľudí vo vašom okolí sa javíte ako nebezpeční.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Ryby sú pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – chodidlá, nohy. Najlepší deň v týždni je štvrtok a noc z nedele na pondelok. Páči sa Vám modrá farba. Ochranný amulet je opál, strom na dobitie energie je topoľ, rastlina jazmín.

 S láskou v srdci Verona 

 

 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)