+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie kozorožec na rok 2018.

Tento rok sa vám bude dariť vo všetkom načo si pomyslíte. Staré je za vami a nové, pekné pred vami. Máte pri sebe lásku, ktorá lieči vaše rany  a dobíja vás. Ste šťastný, plný  elánu. Vaše šťastie môžete spečatiť sobášom a prírastkom do rodiny. Nezadaní nesmúťte v krátkom čase aj vás postihne šťastie v láske.

Tiež sa tu ukazuje posun v práci, alebo nájdenie práce k lepšiemu. Môže to byť v oblasti podnikania alebo nejaká vedúca pozícia a pekným finančným ziskom. Tí čo nemajú prácu, tiež vám praje šťastena.

Šťastena vám praje .Nastavajú dobré časy vo všetkom.

V tomto roku  budete niečo riešiť so staršou ženou z iného mesta ako sa nachádzate vy. Táto žena má s vami problém už dlhšie a stále budú výčitky že ste ju o niečo obrali. Potrebné je mať všetko na papieri, pre vás ochrana. Môžu tu z toho vzniknúť súdy ,exekúcie. Aj keď sa tu ukazuje právnik , nepridá vám to a psychike.

U niektorých kozorožcov, hlavne mužov sa tu ukazujú zdedené zdravotné problémy, ktoré vás už dosť dlho trápia. Tešte sa! Zlepšenie zdravotného stavu prípadne uzdravenie pri chorobe. Varovný prst pri pití  alkoholu. Časté bolesti hlavy ale nie kvôli zdraviu.

Máte tu radosť veselosť, niečo sa vám podarí, splní. Budete prekypovať šťastím a aj vaše okolie bude šťastné.

Pri vašom šťastí tento rok pokúšajte šťastenu pri kúpe žrebu, športky. Ukazuje sa tu pekná suma peňazí, ktorá vám vyrieši veľa finančných problémov z minulosti. Myslíte ale aj na rezervu.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na alkohol
  • Na zdravie – hlava
  • Pitný režim
  • Finančnú rezervu

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Dobré časy
  • Láska
  • Zlepšenie zdravotných problémov
  • Splnenie sna
  • Peniaze – výhra

 

LÁSKA

V partnerskom vzťahu je ukončenie starého, nefunkčného.  Je to pre vás len to najlepšie riešenie ak chcete byť šťastný. Tento rok vám želá  uzatvorenie manželstvá ale aj splodenie potomka. Pozor ale na častá žiarlivostné hádky, ktoré vám budú narúšať krásne chvíle šťastia.

Nezadaní tu majú krásne časy na stretnutie toho pravého no kráčanie spoločnej cesty životom.

ZDRAVIE

Ak máte dlhodobé zdravotné problémy, poprípade niečo zdedené po svojich predkoch, tento rok tu máte zlepšenie zdravia, alebo posun v liečbe  čo vás poteší. Je tu uzdravenie. Potrebné je pre vás dodržiavať pitný režim a vyhýbať sa alkoholu. Alkohol vás tento rok dosť potrápi / hlavne na spoločenských akciách/. Bolesť hlavy potom viete z čoho bude.

PENIAZE

Predchádzajúce roky ste nemali moc šťastia pri peniazoch. Vždy ich bolo koľko ste ich zarobili. Tento rok vám nastavajú dobré časy a to aj vo financiách. Splníte si sen po ktorom už dávno túžite. Toto obdobie bude pre vás jedno z najkrajších doteraz. Aj v práci sa podarí všetko čo si zaumienite a budete napredovať do predu. Aj keď sú tu výdaje na lieky , nebude vás to tento rok vôbec zaťažovať ,môže tu byť tiež v tejto oblasti posun.

Čo radia cigánske karty kozorožec /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Ak si hľadáte novú lásku, nový vzťah, snažte sa, aby bol pre vás aj dobrým priateľom. Alebo začnite z opačného konca. Najskôr dobrý priateľ a potom vzťah.

Karta Lásky na rok 2018 je „PROBLÉMY“   vo vašom vzťahu sú problémy. Mali by ste zistiť kde robíte chyby, pretože vo vašom živote vládne chaos .Najprv musíte byť úprimný voči sebe aj voči iným. Vo vašom vzťahu niečo nie je v poriadku. Pokiaľ je to len krátkodobý problém ,situácia sa dá vyriešiť komunikáciou.

Karta Anjela na rok 2018 je „OSLAVY“dobrá správa! Existuje dôvod k oslavám a nastal čas, aby ste sa začali radovať z plodov svojej práce.

Odkaz od anjelov –  vo vašom živote idú dobré časy. Tešte sa!

Životná cesta – neberte nič vo vašom živote na ľahkú váhu a pristupujte k riešeniu vašich problémov /či rodinné, pracovné…/ uvážlivo, zodpovedne. Sk to tak nebude vráti sa vám to ako bumerang.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Majte vieru
  • Očistite sa
  • Ďakujte

Čo bude pre Kozorožca „naj“ v roku 2018 rýchli priebeh udalostí pri riešení problémov.

Čo môže znepríjemňovať rok 2018 nevyhnutné zmeny vo vašom živote, ktoré vás posunú dopredu.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

KOZOROŽEC je základné znamenie. Prislúchajúci orgán – priedušky, pečeň, kolená. Najlepší deň v týždni je sobota a noc z utorka na stredu. Páči sa vám modrá ,čierna farba. Ochranný amulet je jantár, strom na dobitie energie je dub, rastlina kosatec.

S láskou v srdci Verona

 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)