+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

 

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

 

Znamenie RYBY

Všeobecná charakteristika:

Ste pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – chodidlá, nohy. Najlepší deň v .týždni je .pre Vás štvrtok a noc z nedele na pondelok. Páči sa Vám modrá  farba. Ochranný amulet pre Vás je ametyst, strom na dobitie energie je topoľ, kvet jazmín.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Rok kde o niečo prídete ale aj niečo dostanete. Prídete o niečo vzácne   ale vzápätí sa vám to vráti v inej oblasti. Dosť budete tento rok riešiť citovú oblasť , kde vás nie raz bude bolieť srdiečko. Doteraz ste sa točili stále do okola a najvyšší čas začať robiť zmeny. Neriešte problémy hneď negatívne , ale buďte otvorený aj iným možnosť am a treba sa na to pozrieť aj z iného konca. Máte byť otvorenejší a pružnejší . Celý rok bude pre vás kľudnejší, pokojný. Ide vám niečo čo vám prinesie radosť, uspokojenie a nie raz úsmev na perách. Treba mať na pamäti že ako dám tak aj musím dostať aby nastala rovnováha u vás. Nie raz prežijete spoločenské udalosti, kde sa resetujete , odbúrate stres. V láske vám ide krásne obdobie a nezadaní stretnú tu správnu osobu do spoločného bývania. Čaká vás hlboký vzťah ale aj dobrý , spoľahlivý priateľ. Naučte sa mať v prvom rade sami seba a potom okolie. Nebojte sa hneď na mieste riešiť problém, nespokojnosť, pôjde vám to v tomto roku ľahšie  a ešte budete na seba hrdý. V citovej oblasti sa vám dosť polepší. Budete mať ak už nemáte šťastný a naplnený dlhodobý vzťah. Máte sa na čo tešiť. Určite si nový smer ,kde budete plný očakávaný a mať nádej na nové veci. Neobmedzujte sa pochybnosťami a negatívnymi myšlienkami . Choďte zas hlasom svojho srdca ale v prvom rade sa ho musíte naučiť počúvať a potom nemať strach. Uvoľnite sa , nenechajte si nič nanútiť  . Verte sami sebe a svojmu životu.

Otvoria sa vám nové dvere a je len na vás ako ich otvoríte. Budete mať pri sebe spriaznenú dušu , ktorá vám bude sústavne pomáhať a vy to od tej osoby ani nebudete očakávať.

V tomto roku využijete každú príležitosť sa pred rodinou, známymi aby ste sa pred nimi ukázali v tom najlepšom svetle. Ale nie raz budete z ich strany pochopený a nie raz zažijete sklamanie. Ste veľkorysí a snažíte sa vyhovieť každému ale v tomto roku si máte v tom urobiť poriadok. V konečnom dôsledku na to doplatíte len vy a nik iný. Darček ktorý v tomto roku dostanete budete až prehnane vychvaľovať a tešiť sa z neho. Buďte pri zemi.

Svoju rodinu, deti si veľmi vážite a ste ochotný sa úplne obetovať pre ich dobro. Dajte pozor lebo v tomto roku sa vám to môže vypomstiť a všetko sa vám vráti s úrokom.

Všetko čo budete mať podpísať alebo si chcete finančne prilepšiť riešte vo štvrtok. Pozor na utorky , kde sa nesnažte niečo riešiť, aj sami sebe niečo nahovárať, nič sa vám tu nepodarí. V tento deň sa snažte byť čo najviac v kontakte s vodou, kde zmije vaše negatívne energie a voda vás dobije. Aj prechádzky okolo riek, jazier vás veľmi dobre očistia.

 

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na citovú oblasť
  • Na pochybnosti
  • Na negatívne myšlienky
  • Na dobrotu
  • Na prehnané emócie
  • Na trpezlivosť
  • Na vytrvalosť

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Nová cesta
  • Láska
  • Sebaláska
  • Vzdelávanie
  • Pracovný úspech

 

PENIAZE

Nie raz budete mať pocit že sa proti vám spikol celý svet. Máte nedostatok trpezlivosti a vytrvalosti a to vám narobí dosť problémov v tomto roku. Čo si naplánujte, riešte , konajte hneď, nehľadajte výhovorky alebo nečakajte že niekto to spravý za vás. Čítajte, vzdelávajte sa, máte šancu uspieť čo si zaumienite hlavne v pracovnej oblasti. Ale vy musíte prispieť k dielu hlavne. Máte obrovskú šancu v tomto roku dosiahnuť úspech ak zobudíte v sebe čo drieme. Ale nehovorte o tom iným, nepochopia vás, zoberú to ako vašu samochválu a tým vám to môžu prekaziť. Keď budete v tomto roku rozumní, stav konta sa zastabilizuje.

 

LÁSKA

Blízkych, manžela milujete nadovšetko, aj priateľov , ale kto vás sklame u vás raz a navždy skončil. Nemáte to moc ružové vo vzťahu, ale skúste si to predstaviť bez neho  a prídete k tomu že partner/ka je pre vás dosť dôležitý/a  a to vás znova posunie do predu.  Nezadaní vaša sebadôvera sa bude odvíjať od toho koľko nápadníkov budete mať a hlavne ktorí vám znesú modré z neba.  Tento rok vás prinúti prehodnotiť názor na pár osôb s ktorými sa aj rozlúčite. Ale na samotu sa nebudete sťažovať  a stále sa s niekým novým zoznámite. Niektorí na vás urobia dobrí dojem, iný zase nebudú podľa vášho gusta, takže sa im začnete vyhýbať.

 

ZDRAVIE

Telo bude plné energie ale nie raz vás potrápi psychika. Budete nie raz presiľovať vaše sily a to sa odzrkadlí na vašej nálade. Uvedomte si že aj vy ste len človek. Taký pekný wellnes by vám len prospel aj so svojou láskou , kde si máte dopriať jeden druhého na odbúranie stresu. Pozor na kruhy pod očami, znak únavy a nedostatok vitamínov sa vám ukáže na nechtoch. Srdce nie raz zabolí kvôli starostiam a hlavne pre iných rodinných príslušníkov. Nohy vás nie raz potrápia a pozor aj možný úraz, vytknutie členka, aj na zarastanie nechtov na nohách.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Neriešiť veci čo sa vás netýkajú, bolí vás z toho hlava a srdiečko si to odnesie .

 

Karta Lásky na rok 2022 je : STRÁDANIE – niečo vám chýba v láske, manželstve. Sadnite si samy so sebou a urobte si + a – vášho manželstva, vzťahu a prídete na to čo to je. Nebojte sa to ale riešiť. Nezadaní môže to byť tá správna láska.

 

Karta Anjela na rok 2022 je: POMOCNÍCI – vyššie bytosti vás uisťujú že ste súčasťou úžasného a mocného tímu svetelných bytostí ,ktorí vás vedú na cestu  ktorú máte pred určenú. Máte častejšie s pomocníkmi rozprávať sa, žiadať a vnímať ich pomoc.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: HOJNOSŤ: nevídaná hojnosť si nájde cestu k vám .Vaše plány vás privedú k prosperite , ktoré vás prinesú istotu.

 

Životná cesta – veriť sami seba, dopriať si sebalásku a stáť pevne na vlastných nohách.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Svet potrebuje vašu skvelosť a ušľachtilosť.
  • Hovorte pravdu
  • Počúvajte hlas vašej duše
  • Cesta k nájdeniu strateného JA začína tým, že urobíte prvý krok

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 –  dúha, farby dúhy , more ktoré vás budú upokojovať

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 –  politika, dianie okolitého sveta

 

Odkaz od víl z lesa:   prebuďte sa aby ste sa vrátili do svojej prevej identity vašej osoby  

 

Čísla úspechu, finančného zisku: 1,2,11,22,29,33,40,47,69

 

Ochranný amulet na rok 2022: Kryštál –        jeho čistá a jasná energia odstraňuje blokády, narušenie aury a nesúlad duše

nabíja nás neustále novou energiou

prehlbuje intuíciu a meditáciu. Všade na svete je cenený ako meditačný kameň

vyjasňuje atmosféru, vyžaruje čistotu a vnáša súlad do priestoru, v ktorom sa nachádza

je silný ochranný kameň

položený pri posteli vnáša jasno do našich snov

zneškodňuje geopatogénne zóny a záporné žiarenia (je dôležité z čas na čas ho očistiť)

ideálny kameň do domácnosti alebo do kancelárie

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

S láskou v srdci Verona J     

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)