+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

 

Znamenie Lev

Všeobecná charakteristika:

Ste pevné znamenie. Prislúchajúci orgán – srdce, ľadviny. Najlepší deň v .týždni je .pre Vás nedeľa a noc zo stredy na štvrtok. Páči sa Vám zlatá  farba. Ochranný amulet pre Vás je achát, strom na dobitie energie je jaseň, kvet slnečnica, rastlina imelo.

 

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Konečne rok kde si idete urobiť poriadok so svojím životom. Máte okolo seba samých neprajníkov, hlavne ženy a netreba sa trápiť , keď odídu z vášho života. Zbavíte sa povinností, ktoré vám zväzovali ruky a osud vám tým prihrá nové možnosti. Zúročíte svoje zručnosti , kontakty, priateľstva a nadobudnete pocit, že opäť žijete naplno. Robili ste všetko preto aby ste sa stali miláčikom rodiny, snažili ste sa im splniť všetko čo mali na očiach ale vďačnosti ste sa nedočkali. Aj tu si urobíte poriadok a vôbec sa netrápte ak sa niekto bude hrať na urazeného. Do centra pozornosti u vás dostanú veci ktoré ste prehliadali, najmä preto aby ste sa prispôsobili rodine. Z veľkej lásky k partnerovi/ ke  ste prevzali zodpovednosť za všetko a už vám to začalo prerastať cez hlavu. Chcete oporu, podporu , pochopenie a nejde to . V tomto roku nenápadne svojich blízkych povediete k tomu čo ste robili len vy. Privediete ich k zodpovednosti, samostatnosti , rodinnej súdržnosti , čo sa nezaobíde bez búrlivých situácii. Ak budete trvať na svojom a neustúpite tak sa aj dočkáte zmien. Inač vôbec s ochladenie vo vzťahu sa bude len prehlbovať. Očarí vás nejaká osoba ktorá bude od vás dosť ďaleko, ale vyplní vám samotu po večeroch ale časom to môže byť niekto s kým si môžete založiť rodinu, vytvoriť nové rodinné zázemie.

Začnite myslieť na seba, sebe doprajte. Už ste veľa dali do rodiny , a už ste len vy. Začnite si plniť sny, učte sa, vzdelávajte. Choďte do nejakého klubu, krúžku, to všetko vás obohatí. Potrebujete si zamestnať myseľ , lebo veľa premýšľate, analyzujete a bolí vás z toho hlava. Tento rok ak vy budete spokojný zamierite k vrcholu vášho života. Málo sa usmievate , a s krásnym úsmevom očaríte nie jednu osobu, ktorá vám môže zmeniť váš život.

Vašou hnacou silou v tomto roku je ctižiadostivosť, a byť dobrý vodca. Ale trpezlivosť, ktorá vám bude tento rok dosť chýbať vám to pokazí.

Na  plné nasedenie v práci, pracovné stretnutia, pohovory je streda. Aj na dobitie energie prechádzka v prírode , v stredu je ideálny deň. Nie dobrý dňom je pre vás utorok, tu sa musíte mať na pozore pred všetkým a všetkými. Je to deň možných pádov a nešťastí.

 

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na lásku
  • Na neveru
  • Na tehotenstvo
  • Na ženy
  • Na neprajníkov
  • Na nežitie
  • Na zmeny v rodine

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Láska – zmena
  • Niečo nové
  • Poriadok vo svojom živote
  • Nová etapa
  • Kariéra

 

PENIAZE

Vrodené nadanie pre dramatickosť, správne načasovanie a odvaha sa pustiť do všetkého čo si zaumienite , ale s rozumom vám tento rok pomôže pri hľadaní si práce ale aj budovanie si kariéry v súčasnej práce. Konečne sa prestanete zaoberať inými, brať na nich ohľad a aj tu začnete myslieť na seba a tým v práci dosiahnete to čo chcete. Neváhajte využiť každú príležitosť na načerpanie vedomosti. Nezamestnaní počítajte s náhodami a vždy majte pre istotu v zálohe aj viac ako jedno riešenie. Improvizovať viete skvele, tak si nikto nevšimne , že ste plány menili za pochodu.

 

LÁSKA

Pociťujete dosť často samotu a až ochladenie manželského života. Budete v tomto roku robiť poriadok ale závisí či si budete trvať na svojom a nepovolíte.  Budete veľa chcieť robiť zmien v tejto oblasti a aj keď bude ticha domácnosť, budete čakať ako sa to vyvinie. Nie raz budete premýšľať či to nemáte ukončiť, lebo zmeny nie moc pôjdu. Keď sa už, k tomu rozhodnete, rozchod,  dajte pozor na neplánované tehotenstvo, čo vás môže vrátiť tam kde ste boli. Dajte pozor na neveru, sami sa prezradíte.  Nezadaní mate lásku v ceste, ale diaľka vám to neuľahčí.  Pozor na tehotenstvo, chráňte sa , pokiaľ nebudete si istý že je to tá správna osoba s ktorou chcem zostarnúť.  Ale musí to byť obojstranne.

 

ZDRAVIE

Tento rok sa poriadne pozerajte pod nohy, hrozia vám pády, úrazy. Aj nie raz vás potrápia zuby. Mladiství vzhľad si udržíte dobrým pitným režimom čistej vody. Ste uponáhľaní a doplatia na to svaly, kĺby ,kolená. Na bolesť si dajte dobrú vrstvu tvarohu a zabaliť do fólie na noc. Na kŕče v lýtkach pomôže dobre masáž zohriatou slivovicou. Zákroky krásy si radšej naplánujte na leto. Cukor v krvi si upravíte zmenou v jedálničku, čistou vodou na pitie a rýchlou chôdzou .

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Žiadny pád vo vašom živote nie je pre vás dosť hlboký , aby ste v sebe nenašli potrebnú energiu a nevyšplhali ste sa zase hore.

 

Karta Lásky na rok 2022 je :DAR– od partnera/ky dostanete niečo kde sa zmení váš vzťah, manželstvo k lepšiemu. Trápenie konečne odíde a pocítite lásku na srdiečku. Dar môže byť aj niekto ako dar  z nebies, kto vám otvorí oči o vašom živote.   Nezadaní ide vám dar z nebies, láska po ktorej túžite.

 

Karta Anjela na rok 2022 je: Uzdravenie    –  situácia, ktorá vám robí veľké starosti , sa napravuje. Treba ale mať liečivé myšlienky , ktoré pomôžu nie len vám ale aj okolitému svetu. Treba do problému nechať svietiť uzdravujúce  svetlo.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Je to na vás    –  všetko čo budete riešiť je len  a len vo vašich rukách.  Výsledok môžete ovplyvniť tím, že zaujmete pozitívny a aktívny postoj k riešeniu problému.

 

Životná cesta – do vienka ste dostali prirodzenú krásu a eleganciu, ladné pohyby a úsmev, ktorým každého odzbrojíte. Ste si toho plne vedomí.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Starajte sa o svoje telo, sebaláska, seba prijatie
  • Buďte ochotní vzdať sa dobrého a počkať si na skvelé
  • Nech sa vaša láska na duši stane mocnou silou zmeny.
  • Uvoľnite sa z pút minulosti , dáte priestor niečomu novému.

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 –  Pocit že sa druhí bez vás nezaobídu, vám dá krídla pri  zdolávaní prekážok , vtedy máte dobrú náladu a iskru v očiach .

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 – byť závislí od niekoho iného .

 

Odkaz od víl z lesa:   KRÁSA – ceňte si svoju prirodzenú príťažlivosť a umocňujte ju. Vaša krása je najkrajšia keď ste šťastní , spokojní a cítite lásku.

 

Čísla úspechu, finančného zisku:3,6,26,31,37,40,59,77

 

Ochranný amulet na rok 2022: Granát-  posilňuje našu vytrvalosť

dokáže prebudiť spomienky na minulé životy

zbavuje nás negatívnych energií

pomáha prekonávať isté zákazy

zvyšuje sebadôveru

otvára srdce

regeneruje telo

posilňuje metabolizmus

povzbudzuje činnosť srdca

podporuje tvorbu červených krviniek

pomáha pri vstrebávaní vitamínov a minerálov

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

 

S láskou v srdci Verona 🙂

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)