+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty , ktoré sú na obrázku a vytiahnuté pre toto znamenie na tento rok. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať.

Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť.

Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov

k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže

zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Znamenie BARAN

Všeobecná charakteristika:

Ste základné znamenie. Prislúchajúci orgán – hlava, tvár, oči, nervy. Najlepší deň v týždni je utorok a noc z piatka na sobotu. Páči sa vám červená farba. Ochranný amulet je zafír, strom na dobitie energie je dub, rastlina aloe.

Všeobecne čo Vám prinesie rok 2022

Rok kde vy budete stáť na mieste ale pohnú sa u vás rodinné záležitosti . Veľa negatívnych ľudí budete mať v tomto roku okolo seba či v rodine, či v práci.  Staršia žena v rodine vám nie raz zdvihne tlak a budete stále s nov niečo riešiť. Netreba míňať energiu, úsmev na perách a idete ďalej. Vy to nezmeníte a ani časom sa to nezmení Budete očakávať oporu, podporu od ostatných príslušníkov z rodiny ,ale ani tu sa nepohnete. Takže neriešte čo sa vás netýka. Máte sa tento rok naučiť nepotláčať hnev, zlosť vo vnútri, priznajte si svoje emócie ak je to možné a dajte najavo primeraným spôsobom váš nesúhlas. Často meditujte, tu nájdete svoj vnútorný pokoj. Vy ste dôležití , váš vnútorný pokoj.

Riešenie hádok, konfliktov vo všetkých oblastiach , máte riešiť s pokorou v srdci aby ste na to nedoplatili len vy.

Budete mať dosť odvážne plány a nadšenie ich uskutočniť , čo vás bude hnať do predu a nič vás pri tom nezabrzdí. V práci, kariére to prospeje , ale medziľudské vzťahy môžu na to doplatiť.

Ak chcete niečo získať, alebo mať šťastie vo výhre, tipovaní , tak to robte len v utorok. Aj robota v tento deň vám pôjde ako po masle. To je pre vás šťastný deň. Nešťastný deň je sobota, nič vtedy neriešte , nepodpisujte , mali by ste v tento deň len leňošiť.

Nie raz budete mať pocit že sa chcem o niekoho oprieť , ale časom prídete vždy na to že čo si neurobím tak nemám. Nedáte priestor aby vám iný dokázali že som tu pre teba. Komunikácia v tomto roku je pre vás dosť dôležitá , aby emočne sa problémy nezačali ukladať na jednotlivé orgány. Stále sa za niečím naháňate a je najvyšší čas sa zastaviť. Tento rok sa vážne zamyslíte nad tým, čo je pre vás skutočne dôležité a po čom túžite. Budete ochotní a aj schopní niečo obetovať a aj sa do istej mieri prispôsobiť vo vzťahu, manželstve.

Ste bystrí , viete kde končí zdravé riziko a nie raz budete v tomto roku hazardovať, kde vaša nespokojnosť vás nie raz doženie aj k sporným cieľom. Dajte si pozor na podvodníkov, kontroly ale aj na pokuty a to hlavne ak sa rozhodnete ísť do zahraničia. Pozor na unáhlené činy ktoré si nepreveríte.

Načo si dať pozor v roku 2022

  • Na hádky
  • Na stagnáciu
  • Na rodinné záležitosti
  • Na zdravie
  • Na svoju vnútornú silu
  • Komunikácia
  • Emócie

 

Čo Vám prinesie radosť v roku 2022

  • Intuícia
  • Posun v práci
  • Duchovný rast
  • Meditácia
  • Láska – nová etapa
  • Plány

 

PENIAZE

Ak máte pocit že ste v súčasnej práci nespokojný, neuznávaní a nedosiahnete tu už žiadny kariérny posun , kľudne si začnite v tomto roku hľadať inú prácu. Aj zahraničie vám dá uspokojenie. Budete tu ale dosť nerozhodni kde ako keby ste prestali sami sebe veriť. Ak to neskúsite ,tak sa to určite nedozviete. Počítajte ale s tým, že hneď prvá ponuka nemusí byť podľa vašich predstav. Ide vám pomocná ruka od niekoho , kde tu je tá dobrá pracovná ponuka a to sa týka aj pre nezamestnaných. Budete mať plnú hlavu nápadov aj na podnikanie , ale radšej sa spojte s niekým skúsenejším .  Ide vám práca, zmena práce kde si finančne prilepšíte.

 

LÁSKA

Príčinou nezhôd s láskou sú u vás väčšinou maličkosti, nepodstatné veci. Načo so kaziť tým pohodu? Máte na partnera/ku dosť vysoké nároky ale aj tak sa vám snažia vyhovieť. Ale vy ste nespokojný , nie je to tak ako by ste chceli vy a preto si radšej všetko robíte sami.  Stačí mala pochvala , ocenenie k vašej láske a uvidíte ako sa začnú diať zázraky v oblasti lásky.  Nezadaní ste dosť nároční pri hľadaní toho  pravého. Ak popustíte z niektorých nárokov a uvedomíte si že nikto nie je dokonalý, tak nájdete svoje šťastie.

 

ZDRAVIE

Všetko si spraviť sám, energia a uponáhľanosť vám spôsobujú problémy so spánkom. Pite bylinkový čaj na spánok . Vyšší tlak si dokážete zdvihnúť aj sami rozčúlením sa nad maličkosťami. Tu vám dobre spravý večerná prechádzka. Spánok sa vám za to poďakuje. Dosť často vás budú bolieť nohy, tu prospeje masáž a chodenie na  boso po tráve. Začnite počúvať vaše telo, ktoré vám nie raz dá znamenie že máte spomaliť a leňošiť. Raňajky sú základ vášho dňa. Od nich sa odvíja vaša energia.

 

Aká je Vaša cesta v roku 2022? Túžite po tvrdých životných podmienkach, ktoré by ste chceli zdolávať vlastnou silou aby ste sami sebe niečo dokázali. .

 

Karta Lásky na rok 2022 je : SVADBA – jedným z najkrajších prejavov lásky je svadba. Sú to nezabudnuteľné chvíle , ktoré len vašu lásku spečatia. Krásny čas je pred vami. Tí čo už svadbu mali, nový začiatok vo vzťahu, posun k dobrému. Nezadaní sa môžete tešiť na lásku, ktorá skončí svadbou.

 

Karta Anjela na rok 2022 je: NOVÁ LÁSKA – dochádza k zmenám aj v tejto oblasti. To neznamená že ukončíte vzťah, manželstvo, ale príde niečo nové do vzťahu kde sa láska utuží, obnoví. Nezadaní vám ide nová láska s ktorou si môžete časom vytvoriť šťastný domov.

 

Anjelská rada na každý problém čo vás bude trápiť v tomto roku: Dôvera: tento rok je správny nato aby ste začali dôverovať ako sami sebe ale aj okoliu. V niektorých situáciách vám urobí dobre keď neviete ako to dopadne, a dôvera môže priniesť zázrak.

 

Životná cesta – nemusíte si stále dokazovať že svojou vlastnou silou  všetko zvládnete. Prijať pomoc aj od druhých nie je hamba.

 

ČO máte dopriať v roku 2022

  • Rešpektujte svoje priority
  • Božia vola naplní všetky vaše potreby
  • Doprajte si aj leňošenie
  • Vzdajte sa potreby mať všetko pod kontrolou

 

Čo bude pre vás naj v roku 2022 –  duchovný rast, meditácie, intuícia, srdce – to všetko vám bude robiť váš život šťastnejším.

 

Čo vám bude znepríjemňovať rok 2022 –  negatívne energie od okolitých ľudí, vonkajších energií

 

Odkaz od víl z lesa:   počúvajte INTUÍCIU – keď sa budete ňou riadiť , váš život bude bez starostí.

 

Čísla úspechu, finančného zisku: 1,2,8,10,13,24,26,46,57,58,61

 

Ochranný amulet na rok 2022: RUBÍN –     je vynikajúci kameň na všetko, čo súvisí s energiou. Vnáša do života rázny prístup. Dodáva energiu a rovnováhu, ktorej príliv môže mať na citlivejšie osoby až príliš silný účinok. Rubín podnecuje vášnivú túžbu žiť, ktorá ale nikdy nenaberá seba zničujúcu podobu. Zlepšuje motiváciu a dokáže nasmerovať k realistickým cieľom.

Rubín podnecuje činnosť srdečnej čakry, uvádza srdce do rovnováhy. Nabáda vás, aby sme sa „vydali za šťastím“.. Na duševnej úrovni rubín zastavuje zlosť a negatívne energie, aby ich mohol premeniť v pravý opak. Súčasne vám odstraňuje z cesty všetko negatívne. Tento kameň vám pomôže stať sa dynamickým vodcom.

 

*** Čoraz viac ľudí vyhľadáva múdrosť a rady veštcov***

*** Viac sa o mne dozviete na:  www:vestiarenuverony.sk

                                                   FACEBOOK:  Veštiareň u Verony

 

*** Pozrite si aj moje videá – výklady zdarma (týždenné, víkendové, mesačné i.denné) na:

https://www.youtube.com/channel/UCsE9QBl0n-VOsq_6hMqHYrg

S láskou v srdci Verona 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)