+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie Škorpión na rok 2018.

Hneď začiatkom roka je tu správa z pracovnej oblasti, čo vás veľmi poteší a aj posunie o krok dopredu. V tomto roku máte celkovo veľmi dobre na prácu, či na zmenu v práci, možný kariérny postup. Aj  nezamestnaní tu majú šťastie. Budete teda stále napredovať, aj keď sa objaví nejaký problém, zvládnete ho ako nič.

Od staršej ženy z rodiny, ktorá vás má rada ide správa, ktorá pre vás nebude veľmi potešujúca. Ide o úradné záležitosti, kvôli ktorým budete musieť vycestovať a dlhodobo riešiť, ale nakoniec sa vyriešia v dobrom.

Ukazuje sa vám tu aj dovolenka. Tento rok skôr, ako inokedy, ešte pred sezónou a budete plní elánu, energie. Ale pozor na partnerovu nervozitu, môže troška pokaziť odchod na dovolenku. Predýchajte to a vypustite paru, najlepšie si to nepripúšťať – jedným uchom dnu a druhým von. Veď to už poznáte, nie je to prvý raz…

V tomto roku sa tu ukazujú aj rôzne spoločenské akcie, oslavy, na ktorých budete žiariť a spoznáte aj veľa nových priateľov.

Opatrne v tomto roku s financiami. Je tu nejaké zlé investovanie, zlá kúpa, kde sa ukazuje, že budete mať škodu. Vraví sa, že dvakrát meraj a raz rež. A to platí aj pre vás, ohľadom peňazí. Ťažko sa zarábajú a ľahko sa o ne prichádza.

Aj jedno dieťa, syn má dosť veľké finančné problémy. Bude potrebovať od vás pomoc, o ktorú vás aj príde požiadať. Dajte na srdce, nie na partnera.

V láske to máte striedavo oblačno. Máte pri sebe partnera, ale ako keby bola vo vzťahu stagnácia. Chýba tu iskra medzi vami. Ale nezúfajte, oheň sa dá zapáliť vždy. Ste silná osobnosť, ktorá si vie poradiť vo všetkých situáciách.

Pozor na zdravie – žlčník. Časté problémy, potreba zmeniť životosprávu a dodržiavať aj pitný režim.

Máte veľa neprajníkov, závistlivcov vo vašom okolí. S úsmevom na perách ich vždy odstránite. Netreba sa s nimi vôbec zaoberať.

Troška vás potrápi staršia osoba z rodiny ohľadom zdravia. Je tu zhoršenie jej zdravotného stavu, možný pobyt v nemocnici, veľa vyšetrení, ale nakoniec sa stav stabilizuje. Budú potrebné lieky.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na partnera – nervozita
  • Na úradné záležitosti – staršia žena
  • Na peniaze
  • Na zdravie – žlčník
  • Na neprajníkov

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Zlepšenie v práci
  • Dovolenka

 

LÁSKA

V oblasti lásky túžite po zmene. Cítite, že vo vašom partnerovi nie je dobrá opora, podpora. Láska sa ako keby niekam vytratila, jedná sa prevažne len o zotrvačnosť. Pozor ale na nevinný flirt, môže sa vám to vypomstiť. Skúste radšej prejaviť snahu o oživenie vášho vzťahu. Veď láska kvitne v každom veku a tu je ešte stále veľká šanca na prežitie pekných chvíľ s tým, koho máte doma.

ZDRAVIE

Obrovský pozor na žlčník. Celý tento rok vás môže trápiť. Opatrne, čo zjete. Dôležitý je aj pitný režim pre vás, hlavne v zimnom období. Ženy nohy v teple, problémy s močovým mechúrom. Často môžete pociťovať aj bolesti nôh, kolien – dlhodobé problémy. Tiež sa tu ukazujú aj problémy s obličkami. Dôležitá je pre vás zmena v životospráve.

PENIAZE

Aj keď budete napredovať v práci, peňazí nebude stále dosť. Dostanete len to, čo budete potrebovať. Jeden syn bude od vás potrebovať finančnú výpomoc. Doprajete si aj dovolenku a vo financiách budete mať stabilitu. Najviac financií investujete do rodiny, ale aj si doprajete a užijete, po čom bude srdiečko túžiť.

Čo radia cigánske karty škorpiónom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Vychutnávajte si všetko, čo vám život prináša. Tešte sa z maličkosti. Plňte si svoje sny a nie sny druhých. Intuícia a aj vnútorný hlas sú vám aj v tomto roku nápomocné.

Karta Lásky na rok 2018 je „VERNOSŤ“  vo vzťahu je spoľahlivosť, lojalita a silná dôvera. Ste spoľahlivý partner vo všetkom. Partner sa môže na vás so všetkým obrátiť. Ste oporou nie len rodine, ale aj priateľom, kolegom.

Karta Anjela na rok 2018 je „HRAVOSŤ“doprajte si vo svojom živote viacej radosti. Začnite myslieť v prvom rade na seba, aj keď máte veľa povinností.

Odkaz od anjelov – Keď sa radujete, smejete, buďte uvoľnení. S uvoľnením prichádza veľa nápadov, duchovného spojenia, božského vedenia a energie.

Životná cesta – intuícia a aj vnútorný hlas sú vám aj v tomto roku nápomocné. Vaša vlastná vnútorná sila a energia sa z roka na rok prejavuje čoraz viac, a tým pomáhate aj svojmu okoliu.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Neurobiť nič, je niekedy to najlepšie
  • Uvoľnite sa
  • Doprajte si výdatný spánok

 

Čo bude pre Škorpióna „naj“ v roku 2018 pozitívny rok.

Čo môže znepríjemňovať rok 2018neprajníci, závistlivci.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

ŠKORPIÓN je pevné znamenie. Prislúchajúci orgán – pohlavné orgány, žlčník. Najlepší deň v týždni je utorok a noc z piatka na sobotu. Páči sa vám červená farba. Ochranný amulet je akvamarín, strom na dobitie energie je buk, rastlina encián.

S láskou v srdci Verona

 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)