+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie Lev na rok 2018.

Rok 2018 prináša levom uzatvorenie jednej kapitoly života, pričom sa otvára nová lepšia a krajšia. Staré treba nechať za sebou a skočiť rovnými nohami do nového. Aj keď máte strach, zvládnete to a konečne vám ide šťastie vo všetkých oblastiach. Hlavne je dôležitý krok vpred a nie stáť na mieste.

Toto je veľmi dobrý rok pre rodinný krb, opora a podpora blízkej osoby. Aj keď budú sem tam nezhody zvládnete ich hravo a láska sa ešte viac utuží. Budete rozkvitať a lásku budete prenášať aj na svojich blízkych.

Nezadaným ide spriaznená duša, ktorá im ponúkne rovnocenný vzťah plný lásky, spokojnosti, šťastia.

Tiež sa vám bude veľmi dariť aj v pracovnej oblasti. Môže tu byť aj zmena práce, ktorá vás bude napĺňať spokojnosťou a radosťou. Aj vo financiách si touto prácou prilepšíte. Ide teda presne o to, že staré nefunkčné treba nechať za sebou.

Tí, čo hľadajú prácu budú mať tento rok šťastie.

Pohodu vám môže troška naštrbiť zlodej – žena. Môže ísť o ukradnutie peňaženky alebo pri predaji, teda pozor pri kúpe niečoho.

Znepríjemňovať vám tento rok bude tiež osoba, s ktorou už máte dlhodobé problémy. Teda aj v tomto roku budú pretrvávať naďalej. Môže to byť ukončenie starého vzťahu, ktorý vás nenapĺňal.

Máte tu rodinné stretnutie, výročie svadby, svadba, starší pár, ktorí sú ako ukážka knihy šťastia. Tento pár je vám veľmi blízky a ste s nimi radi v spoločnosti. Nesiete darček, nie peniaze.

Splní sa vám nejaký sen, niečo získate, po čom dlho túžite. Budete neskutočne spokojní, šťastní a po dlhom čase budete cítiť pokoj na duši.

Úradné záležitosti, ktoré budete riešiť, sú vo váš prospech. Nepôjdu síce hneď, tak ako by ste chceli, treba však trpezlivosť, a potom to pôjde ako si želáte a potrebujete. Pamätajte, tento rok vám praje vo všetkom, a preto si to stále opakujte dookola.

Ukazuje sa tu v tomto roku aj radosť od detí. Na jedno dieťa budete veľmi hrdí a pyšní.

Varovný prst ohľadom zdravia – úraz nôh, dlhodobý problém.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na zlodeja – žena
  • Na úradné záležitosti – trpezlivosť
  • Na hádky s osobou z minulosti
  • Na úraz nôh

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Nový začiatok
  • Šťastie v podstate vo všetkom
  • Splní sa vám sen
  • Dovolenka

 

LÁSKA

Tento rok je vhodný na ukončenie starého, teda napríklad nefunkčného manželstva, vzťahu. Pretože tento vzťah vás dáva dole, namiesto toho, aby ste napredovali. Zahoďte teda staré – starú kapitolu života. Ide vám nový vzťah, ktorý prinesie to, čo ste ešte doteraz nepoznali. Lásku, oporu, podporu. Nezadaní tu majú spriaznenú dušu na lásku.

ZDRAVIE

Máte oslabenú psychiku, a to hlavne z nefunkčného dlhodobého vzťahu. Začnite často chodiť do lesa, objímajte stromy, aby vám dodali energiu. Hojne majte v ruke rozmarín, aj imelo vám spraví dobre na srdce, napríklad vo forme výluhu, či tinktúry. Sú tu aj vyššie spomínané problémy s nohami – bolesti kĺbov, prípadne ten úraz. Takže pozor, prevencia. Pozor aj na alergie a tiež, čo zjete. Vhodné by tiež pre vás bolo prečistiť si krv, vhodná je šťava z červenej repy.

PENIAZE

Veľmi dobý rok na financie. Tie sú vám aj naklonené v oblasti pracovnej, kde ide zmena k lepšiemu. Výdaje, čo sa ukazujú sú len bežné výdaje v rodine. Máte tu nejaké úradné záležitosti ohľadom financií, menšia a väčšia suma a tie vám prinesú pohodu a radosť. Využijete ich pre deti a doprajete si aj dovolenku v tomto roku, čo aj potrebujete.

Čo radia cigánske karty levom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Nebojte sa zahodiť staré, nepotrebné. Stačí len malý krôčik k novému, lepšiemu. Tento rok je ku vám skutočné štedrý. Nadelí vám materiálnych aj duchovných darov plným priehrštím. Nové informácie sú základom nového poznania a nových šťastných skúseností a zážitkov.

Karta Lásky na rok 2018 je „OSUD“  niečo, čo je už dané, nezmeníte. Je to výzva, aby ste boli dostatočne vytrvalí. Vaše snahy budú korunované úspechmi.

Karta Anjela na rok 2018 je „POMOCNÍCI“boh, anjeli a neviditeľní duchovní učitelia, ktorí vás milujú, ochraňujú a vedú vás životom, práve teraz stoja pri vás a sú s vami.

Odkaz od anjelov – Keď ste sami, ste v bezpečí!

Životná cesta – vážte každé jedno rozhodnutie, či akciu, ktorú spravíte. Šťastie býva vrtkavé, preto si ho nejako poistite. Všetky zmluvy majte písomné potvrdené.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Tancujte
  • Spojte sa s niekým blízkym
  • Začnite jednať

Čo bude pre Leva „naj“ v roku 2018 pozitívny priebeh udalostí.

Čo môže znepríjemňovať rok 2018miestami zložité obdobie, napr. nečakané výdaje a rodinné, partnerské problémy.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

LEV je pevné znamenie. Prislúchajúci orgán – srdce, obličky. Najlepší deň v týždni je nedeľa a noc zo stredy na štvrtok. Páči sa vám zlatá, žltá farba. Ochranný amulet je achát, strom na dobitie energie je jaseň, rastlina slnečnica, imelo.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

 S láskou v srdci Verona

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)