+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie raka na rok 2018.

Tento rok vám praje v oblastí domova a rodiny. Tu treba investovať peniaze a čas. Čo ste v minulom roku nestihli ako keby ste teraz to mali doriešiť. Vyhovujúci byt a dobré vzťahy v rodine sú pre vás základom vnútornej .spokojnosti a len tak môžete napredovať do predu.  Budete riešiť vážne rozhodnutia a na to vám je dobrá rodina, s ktorou budete riešiť tieto rozhodnutia. Vypočujte si ich názor, ale dajte na svoju intuíciu. To je naj pre vás.

Aj sny vám radia, varujú. Tak si zapisujte čo sa sníva a o pár dní sa pozrite spätne späť a veľa toho pochopíte.

Tento rok vám prinesie úspech a radosť pri pestovaní koníčkov. Tu nájdete oddych, relax  a aj pokoj na duši.

Pozor na neprajníkov, faloš vo vašom okolí, hlavne na ženy a aj pozor čo komu poviete. Nie raz dostanete bodnutie do chrbta a zabolí to.

Začínate si splniť svoje sny, napredujete do predu a to veľmi bije do očí iných neprajníkov. S úsmevom na tvári odrovnáte každého, kto vám príde do cesty.

Idete niečo riešiť pri úradných záležitostiach, a pozor, varovný prst .Nepôjde to tak ako má ísť, môže ísť aj o kontrolu v práci, revízor , pokuta pri cestovaní. Tu byť viac opatrnejší ako po iné roky.

Máte tu aj pozvanie na svadbu, posedenie, okrúhliny a ako keby sa vám nechcelo. Budete dosť vyčerpaní z práce a budete premýšľať ako neisť. Idete a nakoniec budete radi a dokonca sa ešte aj dobre zabavíte. Nesiete darček. Pozor na alkohol.

V pracovnej oblasti napredujete do predu, je tu úspech, hlavne tým kto podniká. Úspech vám prinesie aj väčšie zisky čo vám vyčarím nie jeden úsmev na perách. Tí čo sú zamestnaní ide vám dobrá zmena v práci ktorá je pre vás výhodnejšia ako teraz máte. Nezamestnaní šťastie pri hľadaní práce.

Pokúšajte šťastenu, je tu aj možná výhra. Krásna suma ktorá vám dosť pomôže, ale si aj doprajete a vyriešite nie jeden problém.

Staré vzťahy končia , prichádzajú nové, vernejšie priateľstvá. Priateľstvo ktoré vás stretlo v minulom roku sa tento rok ešte viac utuží. Je to priateľstvo ktoré si treba vážiť a pestovať. Málokedy také priateľstvá prichádzajú do cesty.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na peniaze
  • Na faloš
  • Na neprajníkov
  • Na kontrolórov
  • Na úradné záležitosti

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Peniaze
  • Pokoj na duši, šťastie
  • Bývanie
  • Pohoda v rodine
  • Vaša intuícia
  • Práca
  • Láska

 

LÁSKA

V láske máte šťastie. Ste bohatí na rozdávanie lásky, šťastia, spokojnosti pre blízku osobu. Ste dobrou oporou, podporou. Váš vzťah s partnerom/kou prekypuje bohatstvom nielen citovým, ale aj finančným. Všetkého máte nadostač, ako duchovného, tak aj materiálneho. Váž vzťah je preplnený takým množstvom lásky, ktorú ste v minulosti nemali.

Nezadaní tu majú vzťah, ktorý tu ide, ale nedáva naplnenie. Vy dávate, ale vám sa nič nevráti. Budete hľadať ďalej, kým nepríde to, čo má. Rovnocenný vzťah.

ZDRAVIE

Láska lieči, tak odporúčam časté objatia. V tomto roku budú troška trápiť ženy vaječníky a mužov prostata. Tiež sa tu ukazujú zdedené zdravotné problémy po otcovi. Pozor na časté prechladnutia, ťažšie dýchanie, nohy aby boli v teple. Treba viac dbať na pitný režim, ale nie alkoholový. Keď ste v strese objímajte strom vŕby alebo si odtrhnite konárik, listy a žmoľte ich často v ruke. Je to Vaše dobitie energiou.

PENIAZE

Rok 2018 sa ukazuje veľmi dobre na peniaze. Aj keď tu máte nečakané výdaje, vždy si poradíte a peniaze sa vám vrátia. Viete a aj ste si vždy vedeli poradiť a tak to bude aj ďalej. Pozor na kúpu alebo predaj, máte tu zlodeja pri tom a aj zlodeja pri peňaženke. Ale zisky v tomto ruku sú väčšie ako v minulom. Môžete si viac dopriať a aj isť na dovolenku. Ak chcete investovať do firmy, nehnuteľnosti je vhodný čas v tomto roku. Ale opatrne sa správajte k peniazom, neberte ich ako samozrejmosť, ale ako dobrého priateľa, aby sa ku vám vracali stále späť. Peniaze radi voňajú, tak ich raz za čas postriekajte vôňou, ktorú používate. Budú vám za to vďačné a nebudú chcieť od vás tak skoro odísť.

Čo radia cigánske karty rakom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Naučte sa nebrať príliš veľké ohľady na druhých. Už stačilo. Začnite myslieť v prvom rade na seba, sebe doprajte. Užívajte život na 100%. Začnite si plniť svoje sny a túžby. Anjeli stoja pri vás.

Nezaoberajte sa starými, nedoriešenými vecami. To je už za vami.

Karta Lásky na rok 2018 je „DAR“ vo vzťahu ste dostatočne obdarovaní láskou aj malými darčekmi. Nezabudnite ale, že ako dostanem, tak aj treba rovnako dávať. Opätujte pozornosť pozornosťou. City prejavujte v takej rovnováhe, akej ich aj dostávate.

Karta Anjela na rok 2018 je „OSLAVY“dobrá správa. Existuje dôvod k oslavám a nastal čas, aby ste sa radovali z plodov vašej práce.

Odkaz od anjelov – Naplňte svoje sny. Anjeli sú pri vás! Nebojte sa !

Životná cesta – kráčate malými krokmi dopredu za svojím snom. Vaše sny sú na dosah. Šírite radosť, pokoj, šťastie do svojho okolia a aj budete naďalej.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • požiadajte o správne „vedenie“ pre naplnenie svojich potrieb
  • naplánujte si posvätné stretnutie so sebou samým
  • rozbehnite sa za svojimi snami

 

Čo bude pre rakov „naj“ v roku 2018 –  každú situáciu, čo budete riešiť, doriešite pozitívne.

Čo vám môže znepríjemňovať rok 2018 –  budete často nevyrovnaní.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Rak je vodné znamenie. Prislúchajúci orgán – žalúdok. Najlepší deň v týždni je pondelok a noc zo štvrtka na piatok. Páči sa vám strieborná farba. Ochranný amulet je smaragd, strom na dobitie energie je vŕba.

S láskou v srdci Verona     

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)