+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie vodnár na rok 2018.

Rok 2018 je pre vodnárov veľkou zmenou. Končí sa jedna kapitola života a nastupuje lepšia a krajšia. Celý rok budete riešiť prácu. Prinášate si niečo nové, nejaký nový posun v práci z roku 2017. A ďalšie zlepšenie prinesie rok 2018. Ak ste náhodou živnostník, tak príde finančné zlepšenie – viac zákaziek, práce. Práca vám bude prinášať uspokojenie a radosť po celý rok. Idú aj odmeny a viac peňazí za dobre vykonanú prácu, ktoré potešia Vás, aj blízkych.

V roku 2018 si treba dať pozor na doklady, peňaženku. Máte tu zlodeja, ktorý narúša pokoj na duši. Sú tu potom aj vybavovačky na úradoch, čo nepridáva na psychike.

V tomto roku tu máte aj rodinné stretnutie – oslava v inom meste ako pôsobíte, ale nejako budete mať pocit, vyhnúť sa tomuto stretnutiu. Ale odporúčam vám isť. Prídete na nové myšlienky a oddýchnete si. Stretnete sa tu s niekým, s kým ste sa dlho nevideli a bol vám tento človek blízky.

Plánujete v tomto roku aj dovolenku. A aj keď sa zdá, že to nevyjde, tak sa to podarí. Je to zahraničie a idete.

Troška v tomto roku budete riešiť mladú ženu, ktorá vás oberá o pokoj a budete mať s ňou konflikty. Idete niečo riešiť aj so starším mužom, ohľadom nejakej veci a nepôjde to tak, ako by ste chceli. Tento muž vás chce o niečo pripraviť. Tak opatrne s kúpou alebo predajom niečoho, je tu strata.

Dostanete darček od ženy, ktorý vás poteší. Máte tu aj nejaké úradné záležitosti /môže to byť aj otvorenie živnosti/, kvôli ktorým budete musieť vycestovať do iného mesta. Je tu správa, veselosť od mladého muža, ktorá vám dá šťastie, pohodu.

V rodinnom kruhu bude striedavo oblačno. Aj keď budú hádky ustojíte to. Budete často držať v ruke peniaze a premýšľať, kde ich skôr dať alebo, čo skôr zaplatiť. Máte tu aj časté nečakané výdaje, ktoré budú narúšať pokoj v rodine.

Nezadaní tu majú vzťah, ale nie je to vzťah dlhodobý. Stále vám tu bude niečo chýbať a partner vám to nedá.

Máte tu v tomto roku aj zlepšenie vzťahu so staršou ženou. Toto zlepšenie vzťahu je pre vás veľmi dôležité. Je to pre vás veľký posun dopredu, hlavne v potrebe odpúšťania. S touto ženou tu máte aj časté stretnutia.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na žiarlivosť
  • Na peniaze
  • Na staršieho muža

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Pekné chvíle s rodinou a milovanou osobou
  • Posun v práci
  • Možná finančná výhra

LÁSKA

Máte pred sebou veľmi rušné obdobie plné stretnutí a spoločenských udalostí. Niekto sa bude chcieť rozprávať s vašou milovanou osobou, z toho vznikne žiarlivosť a to prinesie do vzťahu smútok. Budete sa cítiť osamelo, aj keď ste vo vzťahu. Máte však pri sebe tú správnu osobu, o ktorú sa môžete oprieť, je to perspektívny vzťah, na ktorom sa dá stavať. Spoločné zámery a ciele vás zblížia.

Nezadaným môže prísť do cesty spriaznená duša.

ZDRAVIE

Láska lieči, tak odporúčam časté objatia. Vhodná by bola pre vás detoxikácia organizmu. V tele sa udržiavajú toxické látky. Odporúčam pravidelné pitie cviklovej šťavy. Prečistí sa tak pečeň, krv a celý organizmus. Ukazuje sa tu však aj pobyt v nemocnici, kde sa budú robiť rôzne vyšetrenia, čakáte na vyjadrenie lekára a jeho odporúčania. Ale všetko dobre dopadne. Ide vám aj správa, že nejaká žena z rodiny má zdravotné problémy.

PENIAZE

Rok 2018 sa ukazuje veľmi dobre na peniaze – možná výhra. Aj keď tu máte nečakané výdaje, vždy si poradíte a peniaze sa vám vrátia. Dostanete vždy toľko, koľko potrebujete. Ženy vodnárky majú väčšie šťastie pri peniazoch ako muži. Dajte si ale pozor na zbytočné výdaje, ktoré môžete zmeniť, ovplyvniť. Aby nebola potom hlava v smútku, kde peniaze zobrať. Tento rok máte veľké výdaje, týkajúce sa prevažne vašich detí.

Čo radia cigánske karty vodnárom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Neriešte len peniaze, zhora vám príde toľko, koľko potrebujete. Venujte sa viacej svojej rodine, prežívajte každý okamih naplno. Tešte sa aj z maličkostí.

Karta Lásky na rok 2018 je „Romantika“ jedným z najkrajších prejavov lásky je romantika. Sú to nezabudnuteľné chvíle, ku ktorým sa človek veľmi rád v myšlienkach vracia, a preto sa mu uchovávajú v pamäti. Krásne romantické večere s milovanou osobou vás napĺňajú láskou a spokojnosťou.

Karta Anjela na rok 2018 je „Hojnosť“práve teraz ku vám prichádza nový príliv pomoci. Požiadajte anjelov, aby vám pomohli vzdať sa strachu z nedostatku, aby ste sa z tejto hojnosti mohli radovať.

Odkaz od anjelov – Nebojte sa požiadať o pomoc. Sme vždy s vami!

Životná cesta – tešte sa z maličkostí. Aj v malých veciach je láska, krása, ktorú môžete šíriť a rozdávať vo svojom okolí.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Zastavte sa a doprajte si odpočinok.
  • Ak nepoznáte ihneď odpovede na Vaše otázky, buďte trpezliví, pokojní.
  • Požiadajte anjela o vedenie, aby sa naplnili Vaše potreby.

Čo bude pre vodnárov naj“ v roku 2018 – vo všetkom máte stabilitu, istotu.

Čo vám môže znepríjemňovať rok 2018často budete mať komplikácie, ktoré musíte riešiť.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Vodnár je pevné znamenie. Prislúchajúci orgán – lýtka. Najlepší deň v týždni je sobota a noc z utorka na stredu. Páči sa vám modrá farba. Ochranný amulet je krištáľ, strom na dobitie energie je moruša a rastlina nevädza.

 S láskou v srdci Verona

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)