+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie Váhy na rok 2018.

Rok 2018 bude pre vás ako keby skúškou, koľko toho vydržíte alebo zvládnete. Prenášate si veľa nedoriešených vecí z roku 2017 a tie vás potrápia aj tento rok. Trpezlivosť bude pre vás veľmi dôležitá a často ju budete potrebovať.

Hneď začiatkom raka tu máte problém so staršou osobou. Táto osoba je vám dosť blízka a ste s ňou aj často v kontakte. Ide vám od nej „bodnutie do chrbta.“ Napriek tomu, karty radia, aby ste sa kvôli tomu netrápili, nechajte faloš odísť svojou cestou.

Tento rok nie je pre vás dosť priaznivý tiež vo finančnej oblasti. Neustále nečakané výdaje, ktoré budete riešiť, vám nepridajú na šťastí. Budú vás často bolieť kríže – kalkulovanie peňazí. Peniaze budete  investovať tento rok aj na zdravie a zdravie svojich blízkych.

Tí, čo majú prácu, tak je tu nespokojnosť, práca nenapĺňa, ale peniaze sú potrebné. Preto nerobte unáhlené závery a snažte sa na problémy a nespokojnosť pozrieť opačnou stranou. Všetko sa zlepší a upokojí, nakoniec budete spokojní. Môže sa vyskytnúť oslabená psychika, vtedy je dobré zhlboka predychávať a nepripúšťať si malichernosti a zbytočné problémy k srdcu. Potrebný je pre vás nadhľad, ste dosť citlivá osoba.

Tí, čo nemajú prácu, tiež to nevyzerá veľmi pozitívne. Aj keď tu máte nejaké stretnutia, pohovory, nebude to ružové a ľahké.

Radosť a veselosť vám však bude dodávať vaša blízka osoba, ktorá je pre vás dobrou oporou, podporou. Stojí vždy pri vás, aj v tých najťažších situáciách a časoch. Je tu láska, ktorá vám dáva silu a posúva vás dopredu.

Pozitívne je, že všetko tu nevyzerá až tak zle, máte tu aj istý finančný zisk, možná výhra, kúpa žrebu. Peniaze vás veľmi potešia, aj celú vašu rodinu. Dlho si ich síce neužijete, ale dovolenku si doprajete.

V tomto roku vám budú robiť radosť vaše deti. Niečo sa niekomu podarí, čo vám vyčarí úsmev na perách a budete na chvíľu spokojný.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na nedoriešené veci z roku 2017
  • Na nečakané výdaje
  • Niečo zdravie – kríže

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Peniaze – možná výhra
  • Radosť od detí
  • Možnosť práce

 

LÁSKA

Partner pri vás je veľkou pomocou. Viete, že vás podrží aj v tých najťažších časoch. Láska je na pevných základoch. Ale vážte si to, pestujte, pretože v opačnom prípade môžete o to ľahko prísť.

Aj keď sú konflikty s partnerom, viete si nájsť k sebe cestu. Máte pred sebou dosť rušné obdobie, plné stretnutí a rôznych spoločenských udalostí. Môžete očakávať neobyčajnú ponuku.

ZDRAVIE

Celý rok vás bude sprevádzať problém so psychikou, depresiou. Potrebné je pre vás každý problém predychávať a nie si to pripúšťať k srdcu. Dosť vás môžu potrápiť aj spomínané kríže s vystreľovaním bolesti až do nôh. Pozor na ekzém, opatrne čo zjete. Ukazuje s tu aj nedostatok tekutín. Tešte sa z maličkostí.

PENIAZE

S peniazmi to nemáte ani tento rok veľmi lichotivé. Nečakané výdaje sa budú neustále opakovať, ale vždy si poradíte. Je tu možná výhra, 4 – ciferná suma, ktorá vás poteší a dodá vám pekné a spokojné dni. Poplatíte, čo bude práve treba a doprajete si aj odpočinok na dovolenke. Dobijete sa energiou, ktorú potrebujete.

Čo radia cigánske karty váham /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Tešte sa z prítomnosti a vychutnávajte si život plnými dúškami. Pomôžete tým aj svojej rodine, známym. Vylepšíte si svoju karmu aj do budúcnosti.

Karta Lásky na rok 2018 je „DIEŤA“ karta predstavuje zrod niečoho nového. Vo vzťahu ste dostatočne obdarovaní láskou a malými darčekmi. Nezabúdajte na to, že je milé dostávať, ale dôležité je aj dávať.

Karta Anjela na rok 2018 je „Príroda“pre vás je veľmi dôležité pohybovať sa v prírode. Dokonca aj 5 minút v záhrade má pre vás ozdravný účinok.

Odkaz od anjelov – v prírode objavujete a odovzdávate získané dary celému svetu.

Životná cesta – vytešujte sa z krásnych príležitosti a chytajte hodené rukavice. Užívajte si radosť, šťastie, pohodu a lásku.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Sústreďte sa na svoju energiu
  • Rešpektujte svoje najvyššie priority
  • Začnite jednať

 

Čo bude pre Váhy „naj“ v roku 2018 možný úspech v práci.

Čo môže znepríjemňovať rok 2018celkovo zložité obdobie – možný zlodej.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

VÁHY je základné znamenie. Prislúchajúci orgán –obličky, kríže, slabiny. Najlepší deň v týždni je piatok a noc z pondelka na utorok. Páči sa vám žltá farba. Ochranný amulet je zafír, strom na dobitie energie je breza, rastlina ruža.

 S láskou v srdci Verona

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)