+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie strelec na rok 2018.

Máte pocit, že ste ukrátení o rodinné zázemie, rodinnú pohodu a pokoj. Veľa nedoriešených záležitostí si prenášate z roku 2017. Čo ste nestihli rozlúsknuť v minulosti, tento rok sa tomu už nevyhnete. Budete mať náročný rok na riešenie rodinných tém a ťažkostí.

Preto v partnerskom vzťahu, môže prísť k jeho ukončeniu. Ale karty vravia, že je to pre vás pravdepodobne to najlepšie riešenie. Stáli ste na mieste, už ste aj prestali vnímať všetky tie vzťahové problémy, ktoré sa len ďalej kopili. Ste už unavení a vyčerpaní z daného súžitia. Nechajte preto odísť staré, nefunkčné a nepotrebné. Príde vám niečo pekné a radostné, ak sa rozhodnete byť šťastní a ísť si za tým.

Máte dosť oslabenú psychiku, čo vám spôsobuje rôzne zdravotné problémy, ako časté prechladnutia a bolesti pohybového aparátu, hlavne chrbta. Aj nejaký člen z rodiny tu má ťažkosti so zdravím, a to s cievami. Ide o dedičné ochorenie, ktoré môže postihnúť aj vás.

V roku 2018 máte šťastie v peniazoch. Na všetko, čo si zmyslíte ohľadom financií, sa vám podarí. Je tu dosť veľká suma, ktorá vám ide do cesty. Budete si to užívať. Konečne pôjdete na dovolenku snov. Budete šťastní a šťastie budete šíriť aj do svojho okolia.

V tomto období si môžete pritiahnuť už aj novú lásku, nového partnera. Láska lieči a budete prekypovať zdravím. Aj nezadaní môžu nájsť krásny vzťah. Je to vzťah, v ktorom budete nasledovať partnera do jeho obydlia. Pozor na splodenie potomka, ak si to nežiadate a tiež na prehnanú žiarlivosť.

V práci je tu zmena k lepšiemu, buď vyšší kariérny postup alebo nová práca. Aj keď je stabilita v práci, pravdepodobne pocítite narušenie pokoja a pohody na pracovisku organizačnými zmenami, ktorým sa ani vy nevyhnete. Ale hlavu hore, pre vás je to len dobré, až výborné. Lepšia pozícia, za viac peňazí.

Ukazuje sa tu ešte jeden problém s novou osobou, nedá vám to spávať. Ide o dlhodobejšie trvanie tejto situácie. Daná osoba vás oberá o energiu. Pri kontakte s týmto človekom, noste na ruby ľavú ponožku na ochranu.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na nedoriešené veci
  • Na zdravie – prechladnutie, chrbtica
  • Ukončenie vzťahu
  • Problém s novou osobou

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Nová láska
  • Peniaze
  • Dovolenka snov
  • Práca

 

LÁSKA

Nezadaným sa dopraje v láske, ide tu rovnocenný vzťah. Zadaní tu majú komplikácie, láska sa vytratila a túžite po niečom novom. Váš terajší vzťah je skôr v rovine „spolubývajúci,“ ako milujúci. Ide vám tu riadny konflikt, ktorý vám ukáže ten správny smer vo vzťahu, môže to skončiť až rozchodom. Máte pred sebou ale krajšie obdobie, plné pozitívnych emócií, ktoré vás naplnia a dodajú vám taký pocit šťastia, aký ste doteraz nepoznali.

ZDRAVIE

Aj keď sa objaví nejaký zdravotný problém, hravo to zvládnete. Ukazujú sa tu zdedené komplikácie, ktoré sa budú tento rok dosť často prejavovať – kolená, kĺby. Potrápi vás chrbát, a to hlavne krčná chrbtica. Pre vás je dôležité ventilovať stres, oslabená psychika. Odporúčam časté prechádzky lesom a zastať vždy pri strome javor – vnímajte jeho energiu. Je to pre vás liek.

PENIAZE

Aj keď si veľa nedoriešeného v oblasti financií prenášate na tento rok, bude to pre vás pozitívne. Môžete niečo vyhrať, mať šťastnú ruku pri žrebe, čo vám prinesie šťastie a spokojnosť na dlhšie obdobie. Aj keď máte šťastie na peniaze, treba myslieť aj na zadné vrátka. Dobre si premyslite každý krok čo urobíte, kam investujete a podobne. Je tu zlodej.

Čo radia cigánske karty strelcom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Ak si hľadáte novú lásku, nový vzťah, snažte sa, aby bol pre vás aj dobrým priateľom. Alebo začnite z opačného konca. Najskôr dobrý priateľ a potom vzťah.

Karta Lásky na rok 2018 je „NEISTOTA“  vášmu vzťahu ste nevenovali dostatočnú pozornosť. Partner bol pre vás samozrejmosť, a tak sa nakopili problémy, ktoré ste neriešili. Vzniklo napätie vo vzťahu. Každý očakáva, ako sa zachová ten druhý.

Karta Anjela na rok 2018 je „ZNAMENIE“prosili ste nebesá aby vám pomohli. Znamenia pre vás sú všade, kam sa pozriete. Môže to byť motýľ alebo vták. Môžete požiadať anjelov o znamenie, vždy keď to potrebujete.

Odkaz od anjelov –  venujte zvýšenú pozornosť znameniam. Máte ich pri sebe.

Životná cesta – dobré časy prichádzajú. Tých dobrých záležitostí je čoraz viac. Patróni vám kryjú chrbát. Tešte sa z dobrých vecí, ktorých nebude málo.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Začnite si plniť svoje sny
  • Láska lieči
  • Uvedomte si, aký ste úžasní

Čo bude pre Strelca „naj“ v roku 2018 vyriešenie úradných záležitostí

Čo môže znepríjemňovať rok 2018 dlhodobá stagnácia vo vzťahu

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

STRELEC je pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – stehná, hrdlo. Najlepší deň v týždni je štvrtok a noc z nedele na pondelok. Páči sa vám modrá farba. Ochranný amulet je ametyst, strom na dobitie energie je javor, rastlina klinček, šalvia.

S láskou v srdci Verona

 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)