+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie panna na rok 2018.

Rok 2018 prináša šťastie v oblasti lásky. Máte pri sebe lásku, ktorá je vám oporou, ako sa vraví v dobrom aj v zlom. Budete milovaní a svoju lásku budete rozdávať vo svojom okolí všetkým, ktorí ju budú potrebovať. Ale neočakávajte za to vďaku. Láska i tak bude prechádzať aj vašim rodinným kozubom. Nevyriešené veci z roku 2017 sa ako keby z ničoho nič vyriešia vo váš prospech a v rodine prevládne pohoda, pokoj. Možný prírastok do rodiny – bábätko, dievčatko.

Celý rok budete riešiť prácu. Prinášate si niečo nové, nejaký nový posun v práci z roku 2017. A ďalšie zlepšenie dá rok 2018. Ak ste náhodou živnostník, tak finančné zlepšenie – viac zákaziek, práce. Práca bude prinášať uspokojenie a radosť po celý rok. Idú tu aj odmeny a viac peňazí za dobre vykonanú prácu, ktoré potešia vás, aj blízkych. Ale veľký pozor na neprajníkov, hlavne ženy. Ukazujú sa tu dve neprajníčky, ktoré sa budú snažiť prekaziť finančné zisky cez prácu. Jedna je od vás staršia a druhá mladšia. Odporúčam na ochranu nosiť prevrátenú ľavú ponožku.

V roku 2018 si treba dať pozor na nevyriešené finančné problémy, ktoré si prenášate z roku 2017. Máte tu zlodeja, ktorý narúša pokoj na duši. Je to muž. Môžu to byť aj dlhy z minulosti spojené s týmto mužom. Kvôli tomuto sa tu ukazuje nejaký súdny spor, ktorý nepridáva na psychike. Ukazuje sa tu rada obrátiť sa na právnika.

V tomto roku tu máte aj časté rodinné stretnutia – oslava v inom meste ako pôsobíte. Budete mať neistý pocit, nejako sa tomuto stretnutiu vyhnúť. Ale odporúčam ísť. Prídete na nové myšlienky a oddýchnete si. Stretnete sa tu tiež s niekým, s kým ste sa dlho nevideli a bol vám tento človek blízky. Radosť a veselosť prinesie aj nový človiečik do rodiny 🙂

Plánujete v tomto roku aj dovolenku. A aj keď sa zdá, že to nevyjde, tak sa to podarí! Je to zahraničie a idete, ale nie v letnom období. Ako keby vás pracovné povinnosti v tomto období nechceli pustiť.

V tomto roku je tiež prospešné starať sa o dolné končatiny, aby boli v teple, skrátka, dať si na ne pozor. Ukazujú sa tu časté bolesti nôh, môžu sa ozvať aj kŕčové žily.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na zlodeja – muž
  • Na peniaze
  • Na neprajníčky – ženy
  • Na nohy

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Peniaze a viac práce
  • Pokoj na duši, šťastie v láske
  • Nový prírastok do rodiny

LÁSKA

V láske máte šťastie. Ste bohatí na rozdávanie lásky, šťastia, spokojnosti pre vašu blízku osobu. Ste dobrou oporou, podporou. Váš vzťah prekypuje bohatstvom citovým, ale aj finančným. Všetkého máte nadostač, ako duchovného, tak aj materiálneho. Vzájomné súžitie je preplnené takým množstvom lásky, ktorú ste v minulosti nemali.

Nezadaní tu majú vzťah, ktorý tu ide, ale nedáva naplnenie. Vy dávate, ale vám sa nič nevráti. Budete hľadať ďalej, kým nepríde to, čo má, teda rovnocenný vzťah.

ZDRAVIE

Láska lieči, tak odporúčam časté objatia. V tomto roku Vás budú troška trápiť žalúdočné problémy. Žalúdok si pýta dobrý vývar bez slížov, len s jemno nakrájanou zeleninou. Po dúškoch popíjať. Tiež sa v tomto roku môžu znova prihlásiť zdravotné problémy z minulosti. Ako keby sa opätovne prebrali k životu a nedali pokoja. Odporúčam piť cviklovú šťavu na prečistenie krvi, čo prospieva na celé telo i na spomínané problémy s dolnými končatinami. Je žiaduce odbúrať stres a posilniť psychiku. Na to je dobré isť do prírody a objímať svoj strom lieku alebo často privoniavať k majoránu.

PENIAZE

Rok 2018 sa vám ukazuje veľmi dobre na peniaze – ešte lepšie zisky ako v roku 2017. Aj keď tu máte nečakané výdaje, vždy si poradíte. Akurát, čo vás doženie v tomto roku, je spomínaný zlodej – muž, s ktorým máte nedoriešené peniaze. Ale ako vždy si poradíte, riešenie nájdete, aj keď sa tu ukazuje menšia strata. Ide ku vám aj mladšia žena z rodiny s požiadavkou finančnej pomoci. Je to žena, s ktorou ste už mali skúsenosť ohľadom peňažnej pôžičky, no je to len a len na vás, či jej pomôžete. Ťažko sa v dnešnej dobe vráti požičané…

Čo radia cigánske karty pannám /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Krôčik po krôčiku si plníte svoje sny a napredujete. Láska, ktorá vám prišla do cesty zohrieva, rozpaľuje srdiečko. Lásku srdca je potrebné šíriť aj do vášho okolia. Láska lieči a tá vaša, je toho schopná a bude liečiť ľudí, ktorí si to zaslúžia, doprajú a hlavne o to úprimne žiadajú.

Karta Lásky na rok 2018 je „DIEŤA“  niečo nové. Nové začiatky alebo tiež odvaha nanovo začínať vo vzťahu. Je tu čas vhodný na zmeny, nové začiatky vo vašom ľúbostnom vzťahu.

Karta Anjela na rok 2018 je „ODOVZDANIE“pustite, uvoľníte všetko, čo Vás trápi. Dovoľte Bohu Otcu a anjelom, aby vám pomohli. Všetko, čo uvoľníte, odovzdáte, bude nahradené niečím lepším, krajším.

Odkaz od anjelov – Anjeli sú pri vás! Nebojte sa!

Životná cesta – kráčate malými krokmi dopredu za svojím snom. Vaše sny sú na dosah. Šírite radosť, pokoj, šťastie do svojho okolia a aj budete naďalej.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Majte Vieru
  • Počúvajte svoje vnútorné JA, ukáže vám smer životnej cesty
  • Sústreďte sa na svoju energiu

 Čo bude pre panny „naj“ v roku 2018finančná odmena, zisk.

Čo môže znepríjemňovať rok 2018Vaše sebavedomie.

 

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Panna je pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – žalúdok, trávenie, brucho. Najlepší deň v týždni je streda a noc zo soboty na nedeľu. Páči sa vám fialová, ružová farba. Ochranný amulet je turmalín, strom na dobitie energie je lieska, rastlina konvalinka, majorán.

 S láskou v srdci Verona

 

 

 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)