+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie býka na rok 2018.

Tento rok vám prinesie veľa nového, ako v oblasti lásky, tak aj financií. Hneď začiatkom roka sa vám však nedarí po finančnej stránke a aj vás zaskočí nečakaný výdaj. Budete rátať kalkulovať peniaze. Ale nebojte sa, zvládnete to.

Nedostatok peňazí sa prenáša aj do vášho vzťahu. Ak nezačnete zachraňovať vašu lásku, môže sa to skončiť u vás aj rozchodom, rozpadom vzťahu, manželstva. Do vášho vzťahu dosť zasahuje nejaká žena, čo na šťastí nepridá. Ešte situáciu viac zhorší. Dôležite je, spomenúť si na krásne časy, čo ste spolu zažili na začiatku vzťahu. Máte veľa nevypovedaného a dusíte to v sebe. Je tu teda problém aj s komunikáciou.

V tomto roku tu prichádza do úvahy prírastok do rodiny, ktorému sa potešíte a ste pozvaní na krst. Ukazuje sa dievčatko.

Úradné záležitosti, čo budete riešiť nepôjdu podľa vašich predstáv. Bude vás to oberať o čas, aj energiu. Nervozitu budete prenášať do rodinného kruhu.

Aj práca vás nebaví, držia vás pri nej len peniaze. Nebojte, tu vám už ide zmena, posun k lepšiemu. Nezamestnaní si nájdu prácu. Zmena v práci vám prinesie aj väčší zisk. Ale aj tento väčší zisk vás dostatočne nespokojuje, dostatočne nepokryje, ako by ste si predstavovali. Teda na to, čo by ste pokryť chceli a potrebovali.

Z partnerovej strany ide správa do rodiny, starší člen rodiny má zdravotné problémy, možný pobyt v nemocnici. Idete tohto pána pozrieť, stav sa stabilizuje a ide domov. Bude na liekoch. Váš životný partner bude smutný. Bude sa trápiť, vidím tu strach. Potrebné je preto preukázať, že ste dobrou oporou, podporou pre druhú polovičku vášho vzťahu. I tak, je to už medzi vami dosť narušené pre iné nezhody.

V tomto roku budete riešiť i dosť veľké finančné výdaje. Budete chcieť pomoc od rodiny, ale bohužiaľ neuspejete. Tiež nemajú na rozdávanie, tak sa na nich preto nehnevajte. Rodinné puto je pre vás veľmi dôležité. Vyriešite túto situáciu pôžičkou, ktorá vás aj dosť posunie dopredu a vám sa začne lepšie dýchať.

Máte pri sebe dobrého, verného priateľa, ktorý je vo vašom živote dôležitý článok. Je to veľká opora, podpora, pomoc a treba si vážiť toto priateľstvo, preto to dajte danej osobe aj najavo. Pomôže vám v ťažkých časoch.

Často objímajte a rozdávajte lásku, urobí to dobre vášmu srdiečku a aj vášmu okoliu. Láska a objatie lieči. Tešte sa z maličkosti, netrápte sa kvôli starým veciam, prídu nové, krajšie a lepšie a srdiečko znova pocíti lásku, šťastie, radosť zo života.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na lásku
  • Na zdravie – nedostatok energie
  • Na nedostatok peňazí

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Zmenu k lepšiemu
  • Posun v práci
  • Isté vyriešenie finančných problémov

 

LÁSKA

Vaša láska sa ako keby niekam vytratila. Môže to spôsobovať aj odlúčenie od blízkej osoby. Vo vzťahu je stagnácia a očakávanie zmeny k lepšiemu od druhej strany. Ale stačí vám spraviť len malý krôčik k náprave vašej lásky. Vráťte sa do minulosti, keď ste svojich milovaných stretli, aké to bolo čarovné, krásne. Akí ste boli zaľúbení. Naozaj vám stačí len málo k tomu. Je tu šanca na záchranu, i keď karty varujú pred záhubou vo vzťahu.

ZDRAVIE

Srdiečko túži po láske, objatí. Je smutné a trápi sa. Potrebuje byť šťastné. V tomto roku vás bude stále naháňať prechladnutie – priedušky s riadnym kašľom. Môže vás toto prechladnutie položiť aj na PN, čomu sa veľmi nepotešíte. Začnú sa vám aj ukazovať zdedené zdravotné problémy po otcovej línii. O pokoj na duši vás bude oberať stres a depresie. Pite veľa harmančekového čaju. Budete vyčerpaní a bez energie. Začnite chodiť do prírody a objímajte svoj strom jelšu na dobitie energie. Vhodný je aj tymianový čaj a privoniavanie k nemu.

PENIAZE

Peňazí nie je nikdy dosť, a to je aj vo vašom prípade. Ako keby vám príjem ohrozovala vaša terajšia práca alebo ste dlhodobo nezamestnaní. Ide však zmena k lepšiemu. Karty ukazujú prácu, ktorá vás bude napĺňať a bude aj finančne vcelku dobre platená. Tí, ktorí prácu majú je tu posun na lepšiu pozíciu. Koncom roka ako keby ste uvažovali o pôžičke, ktorá vám dosť pomôže riešení nečakanej situácie.

Čo radia cigánske karty býkom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Ste praktickí ľudia a svoju fantáziu držíte na uzde, ale aj tak vám tento rok praje vo vašej intuícii. Hoďte si mincu alebo sa poraďte s vešticou, alebo si vyložte karty. Riešenie je na dosah.

Karta Lásky na rok 2018 je „SMÚTOK“ táto karta predstavuje trpiacu ženu alebo nešťastného človeka. Trápia vás vo vzťahu nevyriešené problémy, ktoré sa len prehlbujú. Alebo ste sa rozišli so svojím partnerom a neviete sa pohnúť z miesta. Vaše city nie sú opätované a neviete sa stým vyrovnať.

Karta Anjela na rok 2018 je „ČARO“ chopte sa znovu svojho detského zmyslu pre úžas a obdiv. Pozerajte sa na svet znova ako na čarovné miesto.

Odkaz od anjelov – Oprášte svoj zmysel pre tajomno, všade dookola vás obklopuje zázračná sila!

Životná cesta – Vo vašom živote sa vám vo všeobecnosti darí, tak si tie krajšie chvíle vychutnávajte plnými dúškami. Nenariekajte za starým, ale sa tešte z nového, lepšieho, krajšieho.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Zbavte sa všetkého starého, nepotrebného.
  • Neurobiť nič, je niekedy pre vás to najlepšie riešenie.
  • Tešte sa zo života.

Čo bude pre Vás „naj“ v roku 2018 – riešenie úradných záležitostí.

Čo Vám môže znepríjemňovať rok 2018zložité obdobie celkovo.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

Býk je pevné znamenie. Prislúchajúci orgán – krk, žalúdok, zátylok. Najlepší deň v týždni je piatok a noc z pondelka na utorok. Páči sa vám žltá farba. Ochranný amulet je achát, strom na dobitie energie je jelša a rastlina fialka, tymian.

 S láskou v srdci Verona

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)