+421 903 386 940 verona@vestiarenuverony.sk

Všeobecný výklad pre znamenie blíženci na rok 2018.

Rok 2018 prináša veľkú oporu, podporu, šťastie v oblasti lásky. Máte pri sebe lásku, ktorá vám je oporou, ako sa vraví, v dobrom aj v zlom. Nezadaní tu majú lásku od partnera, ktorý im ešte len prichádza do cesty. Tento vzťah môže skončiť spoločným bývaním alebo aj sobášom. Budete milovaní a svoju lásku budete rozdávať vo svojom okolí všetkým, ktorí ju budú potrebovať. Ale neočakávajte za to vďaku. Láska i tak bude prechádzať vašim rodinným kozubom. Možný prírastok do rodiny – bábätko, dievčatko.

Celý rok budete riešiť aj prácu, nie však vašu, ale vášho partnera. Ukazuje sa tu totiž partnerova nespokojnosť v pracovnej oblasti a bude kvôli tomu aj dosť dusno medzi vami. Váš partner tu má okrem iného aj konflikt s nadriadeným, mužom a bude uvažovať o odchode, čo sa vám nebude páčiť. Ale neobávajte sa, ide mu lepšia ponuka na prácu, treba prejaviť podporu. Prinesie to spokojnosť, pohodu a radosť. Ukáže sa to teda potom aj vo vašom vzťahu naplnenom láskou, šťastím a pohodou. U vás v pracovnej oblasti dobre, aj keď bude niekedy nespokojnosť, no zvládnete to.

Máte tu v tomto roku aj faloš od staršieho muža, s ktorým idete niečo riešiť ohľadom nejakej veci /nie peniaze/ a nepôjde to tak, ako by to malo isť. Ale v konečnom dôsledku sa to pre vás dobre po vyrieši.

V letnom období ostanete len pri premýšľaní o dovolenke, ako vám veľmi prospeje, pretože budete cítiť stres, únavu. Nebuďte zúfalí na dovolenku pôjdete neskôr, veď sa dá ísť aj na jeseň a za lepšiu cenovú ponuku. Prídete ako vymenení, oddýchnutí a pustite sa do práce na 100%.

Máte tu pozvanie na svadbu /aj vaša vlastná to môže byť/, kde bude veselosť, radosť a ukazujú sa tu peniaze – zisk alebo dávate finančný darček.

Ide za vami žena, tmavšie dlhšie vlasy o finančnú výpomoc, kde aj pomôžete, ale buďte tu opatrní. Všetko treba dať na papier a dohodnúť si presné pravidlá na vrátenie pôžičky, pretože sa tu ukazuje problém s jej vrátením, dokonca dlhodobý. V tomto roku tu máte aj nečakané finančné výdaje, ktoré vás zaskočia, ale poradíte si, ako vždy.

Príde vám aj správa, že niekto z rodiny má vážne zdravotné problémy, nebojte sa zvládne sa to, dobre to dopadne.

V tomto roku sa vám aj polepší ohľadom financií. Ale opatrne so zbytočnými výdajmi – nákupmi. Šetrite na dovolenku.

Načo si dať pozor v roku 2018

  • Na prácu partnera
  • Na dusno v rodinnom kruhu
  • Niečo sa vám nepodarí

Čo prinesie radosť v roku 2018

  • Peniaze a viac práce
  • Sobáš, šťastie v láske
  • Nový prírastok do rodiny

 

LÁSKA

Máte pri sebe partnera, ktorý je pre vás dobrou oporou, podporou a tak isto aj vy pre neho. Užívate si spolu naplno každú voľnú minútu. Aj keď sú nejaké problémy, dokážete ich hravo zvládnuť a potom prežiť pekný romantický večer. Máte pred sebou dosť rušné obdobie, plné stretnutí a spoločenských akcií. Netreba sa pred tým zatvárať, ale prijímať to plnými dúškami. Môže vám prísť od partnera neobyčajná ponuka, o ktorej ste doteraz len snívali.

ZDRAVIE

Treba si dať pozor na prechladnutie, je tu oslabená imunita a zdĺhavejšie problémy s obličkami. Opatrne aj so stravou, sú tu bolesti žalúdka, horšie trávenie. No však ten z blížencov, ktorý má dlhodobé zdravotné problémy, tešte sa, vyšla tu karta NEČAKANÁ RADOSŤ – znamená to začiatok uzdravenia a konečne úspešná liečba. Tiež láska lieči, tak odporúčam časté objatia.

PENIAZE

Rok 2018 sa ukazuje veľmi dobre na peniaze. Sú tu aj zisky, ale aj výdaje. Pozor – varovný prst na požičiavanie peňazí, buďte tu veľmi opatrní, majte o tom dôkaz, potvrdenie. Výdaje budú väčšinou na rodinu, ale bez toho sa v dnešnej dobe ani nedá existovať. Jedno z vašich detí alebo dieťa bude veľmi spokojné a šťastné, pretože dostane od vás niečo, po čom už dlho túži jeho srdiečko. Pre svetlo a radosť v očkách dieťaťa to stojí za to, čo poviete?

Tento rok sa tu ukazuje aj dovolenka, ktorá bude veľmi pekná a oddychová.

Čo radia cigánske karty blížencom /čo zdokonaliť, rozvíjať/ v roku 2018?

Krôčik po krôčiku si plníte svoje sny a napredujete. Láska, ktorá vám prišla do cesty zohrieva, rozpaľuje vaše srdcia. Lásku srdca je potrebné šíriť aj do vášho okolia. Je známe, že láska lieči a tá vaša, je toho schopná a bude liečiť ľudí, ktorí si to zaslúžia, doprajú a hlavne o to úprimne žiadajú.

Karta Lásky na rok 2018 je „DOMOV“  váš život je postavený na pevných základoch, preto si môžete užívať určitého štandardu, ktorý si aj zaslúžite. Našli ste tú správnu osobu na spoločnú cestu životom.

Karta Anjela na rok 2018 je „HOJNOSŤ“práve teraz ku vám prichádza nová pomoc. Požiadajte anjelov, aby vám pomohli zbaviť sa strachu a začali sa radovať z hojnosti, ktorá ku vám prichádza.

Odkaz od anjelov – Prijímajte s vďačnosťou do svojho života všetko, čo vám prichádza.

Životná cesta – šírite radosť, pokoj, šťastie do svojho okolia a aj budete naďalej. Tento rok doriešite konečne niečo staré, čo ťažilo – dlho sa vlečúce problémy. Cestujte. Na cestách nájdete novú inšpiráciu do nového života.

Čo si máte dopriať v roku 2018:

  • Začnite jednať
  • Upokojte si svoju myseľ
  • Hovorte pravdu

Čo bude pre blížencov „naj“ v roku 2018vyriešenie dlhodobých problémov.

Čo môže znepríjemňovať rok 2018komplikácie pri riešení týchto problémov.

Blíženci sú pohyblivé znamenie. Prislúchajúci orgán – pľúca, plecia, ramená. Najlepší deň v týždni je streda a noc zo soboty na nedeľu. Páči sa vám fialová, šedá farba. Ochranný amulet je krištáľ, strom na dobitie energie je moruša, rastlina levanduľa, kôpor.

Hlavný výklad je robený cez cigánske karty. To, čo vyjde pri výklade, nie je však alfa a omega, že sa tak musí stať. Karty nám poradia a odhalia situácie, keď je potrebné to alebo ono v našom živote zmeniť. Môžeme situáciu ovplyvniť pozitívne, ale i negatívne. Závisí to od našich myšlienok, postojov k životu, Viery a vôle samého seba zmeniť. Zmeny správania sú nám nápomocné. Budúcnosť môže zmeniť ten, kto vyvinie patričné úsilie danú situáciu riešiť. Aj časovo sa môžu niektoré situácie v jednotlivých mesiacoch vymeniť, oddialiť alebo priblížiť.

Pre doplnenie celého výkladu ťaháme i z kariet Lásky, Sebalásky a Anjelských kariet.

Tvrdí sa „že veštenie s cigánskymi kartami je najspoľahlivejšie.“

S láskou v srdci Verona 

 

Ďakujem za komentár

Pin It on Pinterest

Share This

Ďakujem za zdieľanie

Zdieľaj horoskop so svojimi priateľmi :)